Inspectie, service en onderhoud

Wilt u de levensduur van uw elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties verlengen? Zorg dat u uw installaties periodiek laat inspecteren en onderhouden. Elektra 21 is specialist in inspectie, service en ouderhoud van licht- en krachtinstallaties, branddetectie en ontruimingsinstallaties, noodvoorzieningen, data-, telecommunicatie en beveiligingsinstallaties. Als gecertificeerde partij verrichten wij periodieke keuringen die door de verzekeringsmaatschappijen of de overheid verplicht zijn gesteld.

Inspectie van uw installatie

Inspectie van uw installatie kan zowel preventief als predictief plaatsvinden. Bij predictieve inspectie wordt de installatie op regelmatige basis gecontroleerd. De machine of installatie wordt hierbij niet stilgelegd, maar de controles worden uitgevoerd terwijl de installatie in bedrijf is. Op deze manier komt de productie niet stil te liggen en is er geen downtime. In sommige gevallen worden bepaalde onderdelen vervangen om de kans op storing of uitval te voorkomen. Deze onderdelen zijn feitelijk nog niet versleten of defect, maar worden preventief vervangen.

Onderhoud van uw installatie

Elektra 21 voert preventief onderhoud uit volgens onderhouds- en beheersplannen. De onderhoudswerkzaamheden lopen uiteen van periodiek onderhoud en het begeleiden van leveranciers tot het uitvoeren van tests en beproevingen. Preventief onderhoud wordt zo efficiënt mogelijk uitgevoerd. Hierbij wordt gebruikgemaakt van predictieve onderhoudstools. Elektra 21 beschikt over kennis en ervaring in de coördinatie van de elektrische en werktuigbouwkundige werkzaamheden tijdens buitendienststelling.

Of vul het formulier in