Nieuws

Elektra 21 schenkt broccoli aan Stichting Voedselbank Zeeuws-Vlaanderen De voedselpakketten worden gratis uitgedeeld aan mensen die financieel niet in staat zijn om die in voldoende mate zelf te kopen.
12 nov, 2018 lees meer
Wijziging aansluitwaarde per 1 januari 2019 Vanaf 1 januari 2019 geldt dat nieuwe elektriciteitsaansluitingen altijd nog maar in 3-fasen kan worden aangevraagd. Dit geldt alleen voor nieuwe aansluitingen. Bestaande 1-fase aansluitingen hoeven niet aangepast te worden.
12 nov, 2018 lees meer
Installatiebureau Feskens overgenomen door 21 Groep Installatiebureau Feskens heeft overeenstemming bereikt met de aandeelhouders van 21 Groep, onderdeel van FMI Holding, tot overname van het aandelenkapitaal.
26 okt, 2018 lees meer
Achterstallig onderhoud, hoe kunnen we het voorkomen? De gebouweigenaar heeft in ieder geval een contract gesloten met de uitvoerende installateur en gaat ervan uit dat het onderhoud naar behoren uitgevoerd wordt. Wanneer er geen onderhoud aan de installaties uitgevoerd wordt, kan er sprake zijn van achterstallig onderhoud.
19 okt, 2018 lees meer