Een goede werkgever en een mooi leerbedrijf

In gesprek met Job.

Wat vindt Job van zijn opleiding en van Elektra 21?
In plaats van vakken vullen in de supermarkt doe ik nu zoveel mogelijk ervaring op en probeer zo veel mogelijk te leren in de elektrobranche.

Job is 21, woont in Cadzand, heerlijk aan de Zeeuwse kust en zit in het laatste jaar opleiding Middenkaderengineering Elektrotechniek BOL niveau 4 op Scalda in Vlissingen. Natuurlijk heeft Job ook hobby’s; voetballen bij VV Cadzand en kitesurfen (alleen bij voldoende wind).  Job heeft stage gelopen en doet vakantiewerk bij 21 Groep.

 

Wat vond Job van zijn opleiding?

Ik vond het wel een leuke opleiding, het leukste van de opleiding vind ik dat je best veel vrijheid krijgt in het bedenken / bouwen van een project.

 

Waarom voor techniek gekozen en dan in het bijzonder Elektrotechniek?

Ik wist eigenlijk al vrij snel dat ik iets in techniek wilde gaan doen mijn interesse in techniek begon op de middelbare school in het tweede leerjaar toen kregen we paar uurtjes techniek per week we moesten toen een aantal kleine projectjes maken. In het derde leerjaar moesten we al een aantal beroepskeuzetesten doen daaruit kwam bij mij elektrotechniek en werktuigbouw uit, vervolgens ben ik in het laatste leerjaar naar de open dag gaan kijken op het Scalda in Vlissingen en had ik al vrij snel mijn keus gemaakt voor elektrotechniek. 

 

Welke opleiding ga je doen na Scalda?

Eind augustus start ik met de opleiding elektrotechniek op Avans hogeschool in Breda. De opleiding is voltijd.  Ik ga daarom ook op kamers in Breda.

 

Hoe zie je jezelf over 10 jaar?

Dat vind ik moeilijk te zeggen, misschien als werkvoorbereider of projectbegeleider. Maar eerst mijn HBO opleiding zien af te ronden.

 

Wat vind je van 21 Groep?

Ik werk hier nog niet zo lang, maar tot nu bevalt het prima. Leuke collega’s en een leuke werksfeer.
Heel prettig dat ze mij de kans bieden om vakantiewerk te doen en regelmatig (wanneer ik een dag niet naar school moet) mee te werken.  Goed voor mezelf maar ook voor 21 Groep.. Ik kan dit iedereen aanraden om vakantiewerk te doen in de branche die je leuk vindt.

 

Zou je 21 Groep als werkgever kiezen?

Misschien wel, mijn doelstelling is nu eerst om mijn HBO opleiding af te ronden en dan nog eens verder kijken, maar wie weet voor in toekomst.

 

 

Om deze site goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid