Installatiebureau Feskens overgenomen door 21 Groep

Installatiebureau Feskens overgenomen door 21 Groep

Installatiebureau Feskens heeft overeenstemming bereikt met de aandeelhouders van 21 Groep, onderdeel van FMI Holding, tot overname van het aandelenkapitaal.

""Installatiebureau Feskens, gevestigd in Rucphen is een sterke strategische anvulling op de propositie van 21 Groep en dan met name Elektra 21'', vertelt directeur Wim Westendorp.  Als ervaren installatiebureau zorgt Feskens al ruim veertig jaar voor professionele en correcte werktuigbouwkundige installaties. Zowel nieuwbouw als renovatie. "De overname door 21 Groep, geeft Installatiebureau Feskens de kansen om in de toekomst een verdere groei mogelijk te maken".

De energiemarkt voor gebouwen en huishoudens gaat flink veranderen: nul op de meter, warmtepompen, afname gasverbruik en zonne-energie. 21 Groep wil als totaalleverancier daar een dominante rol in spelen. Dit vooralsnog in de regio Zuid-West Nederland. Het vinden en opleiden van gekwalificeerde vakmensen beschouwt 21 Groep als een kans in deze sterk in beweging zijnde markt.

In eerste instantie zal Roger van Beveren, ondersteunt door Danny van de Velde van Elektra 21 vanaf 1 november het management voeren van Installatiebureau Feskens. Gesprekken voor een definitieve invulling van het management lopen.

Met de overname van Installatiebureau Feskens gaan we onze positie in Brabant verder vormgeven.

21 Groep "Kracht van de combinatie"