Projecten

Hulster Sociëteit De afgelopen maanden is, in opdracht van Bouwbedrijf Sprangers, het voormalige ING-gebouw aan de Steenstraat in Hulst verbouwd. Dit monumentale pand staat sinds 2006 leeg en heeft een nieuwe bestemming gekregen; appartementen en kantoorruimtes.
20 aug, 2018 lees meer
Nieuwe zeesluis Terneuzen Ook Elektra 21 is betrokken bij de aanleg van de nieuwe zeesluis in Terneuzen.
9 jul, 2018 lees meer
Wonen aan de Westerschelde Waar ooit de veerboot naar Zeeuws-Vlaanderen vertrok, is nu een compleet nieuwe woonwijk verrezen. Er staan al veel woonhuizen, het stratenplan en de opzet van de wijk is compleet.
14 mei, 2018 lees meer
Niko home control systeem In opdracht van een relatie hebben wij een nieuwbouwwoning in Hulst mogen voorzien van de elektrische installatie en een Niko home control systeem.... Met het Niko home control systeem worden zaken zoals verlichting, zonwering e.d. aangestuurd.Ook is de verwarming door middel van dit systeem te bedienen en kan deze tevens koelen.
22 jan, 2018 lees meer
Appartementen in Sint Jansteen In opdracht van Woongoed Zeeuws-Vlaanderen start H4A met de bouw van 30 zorggeschikte appartementen. wij gestart met het ontwerp van de elektra installatie. Deze installatie gaan we modelleren met Stabicad for Revit 2018.
22 jan, 2018 lees meer