Verdere uitbreiding 21 Academy - 21 Groep neemt Technedu en Fiesta opleidingen over

21 Academy, onderdeel van 21 Groep, staat voor kiezen, leren en werken in de techniek. Voor een verdere verbreding van haar dienstenpakket zijn de activiteiten van Technedu en Fiesta Opleidingen overgenomen en geïntegreerd binnen 21 Academy.

Technedu (Technical Education) is een technisch georiënteerd opleiding bemiddelend- en begeleidend bedrijf, met maatschappelijk oogmerk. Fiesta Opleidingen is gespecialiseerd in het technisch opleiden van onder andere brandwachten voor de industrie, geeft VCA opleidingen, BHV en SOG opleidingen en leidt op voor de installatie branche.

Instroom naar nieuwe gekwalificeerde medewerkers

“De overname van Technedu en Fiesta Opleidingen zet voor 21 Groep de deur open voor de instroom naar nieuwe gekwalificeerde medewerkers om aan de groeiambities van 21 Groep en haar klanten verdere invulling te geven” aldus René de Keijzer, CEO van 21 Groep. Verder past de overname in ons doel om meer maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Rust, stabiliteit en continuïteit

Ook de bedrijfsleiding van Technedu en Fiesta Opleidingen zijn blij met deze ontwikkeling. Directeur Pierre Koole hierover: “De overgang naar 21 Groep biedt ons en onze klanten rust, stabiliteit en continuïteit en de mogelijkheid om onze dienstverlening verder te versterken”.

Met de overname van de activiteiten van Technedu en Fiesta Opleidingen groeit 21 Groep naar een totaal van 5 bedrijven en circa 150 medewerkers.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nicole Di Sipio:
0115-641330
n.disipio@21groep.nl.