Kwaliteit & Veiligheid

21 Groep, de kracht van de combinatie. Staat voor de combinatie van veiligheid en kwaliteit.

Voor 21 Groep staat voorop we werken veilig anders werken we niet, het leveren van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Als VCA** onderneming zijn al onze technici VCA gecertificeerd.

Naast veilig werken hechten wij veel waarde aan het leveren van kwalitatieve installaties conform de geldende wet en regelgeving.

Voor 21 Groep geldt naast dat we werken veilig anders niet. We leveren kwaliteit anders niet. Jaarlijks worden alle bedrijfsprocessen door auditoren van de certificerende instellingen geauditeerd op basis van onderstaande kwaliteitscriteriums:

VCA**

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Het is een programma dat bedrijven helpt om veilig en gezond te werken en het aantal ongevallen te verminderen.

BRL 6000

Certificeringsregeling voor het ontwerpen, installeren en beheren van installaties. Certificering volgens BRL6000 garandeert de kwaliteit van de in woningen of utiliteitsgebouwen aangelegde installaties.

Doordat de inhoud van BRL6000 met name gebaseerd is op de installatie-eisen in het Bouwbesluit. Opdrachtgevers kunnen er van op aan dat een gecertificeerd installatiebedrijf de wettelijk vereiste kwaliteit levert.

BMI & BMO

Certificeringsregeling voor het ontwerpen, leveren en onderhouden van brandmeld-installaties, conform de eisen van het CCV.

250_dekra_logo_bmi_installeren_2019.png 250_dekra_logo_bmi_onderhoud_2019.png

 

BORG

Certificeringsregeling voor het ontwerpen, leveren en onderhouden van inbraak-installaties, conform de eisen van het CCV.

  250_kiwa_logo_27_02_2017_borg_technisch_beveiligingsbedrijf.jpg

 

Om deze site goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid