Werken in de techniek

Wat is jouw kracht?

Jij leeft voor techniek. Al van jongs af aan ben je met techniek bezig en stel je vragen en ben je nieuwsgierig naar antwoorden hoe iets zit. Dan is techniek gewoon de mooiste bedrijfstak om in te werken!

De roep voor een duurzamere wereld vraagt om daadkracht, om technische mensen die kunnen zorgen dat zon en wind aangesloten worden op onze huizen en de auto’s die we rijden. Daarom zoekt 21Groep mensen zoals jij. Mensen die in hun kracht willen staan, op zoek naar een uitdaging. Mensen met wilskracht die vooruit willen. Slimme krachten die trots zijn

op een technische oplossing en het vakmanschap. Brute krachten die het werk niet schuwen. Veerkracht om altijd naar oplossingen te zoeken. Leergierige krachten die het vak nog echt willen leren. Innovatiekrachten die meebouwen aan een wereld die 100% Co2 neutraal en groener is.  

 

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Elektromonteur KLP

 • Terneuzen

Elektromonteur renovatie en verduurzaming

 • Terneuzen

Installatieteam Zonnepanelen

 • Rucphen

Chefmonteur InduCon 21

 • Terneuzen, Roosendaal

Installatiemonteur KLP (kortlopende projecten)

 • Terneuzen, Rucphen, Goes

Leer-werktraject voor jong talent en zij-instroom

 • Terneuzen, Rucphen, Roosendaal

Servicemonteur brand- en ontruimingsinstallaties

 • Terneuzen, Roosendaal, Goes

Installatiemonteur - regio Goes

 • Goes

Aankomend monteur E&I - regio West Brabant / Zeeland

 • Terneuzen, Roosendaal

Monteur brandmeldinstallaties - regio Goes

 • Goes

Installatiemonteur - regio West Brabant

 • Rucphen
Werken bij 21 Groep

Werken bij 21 Groep

Werken bij 21 Groep betekent werken bij een professioneel en innovatief installatiebedrijf in de regio Zuidwest-Nederland en Vlaanderen. Een bedrijf waar duurzame oplossingen centraal staan en de duurzame inzetbaarheid van medewerkers belangrijk is.

Waarom werken bij 21 Groep?

21Groep is een groot, ambitieus in innovatief technisch installatiebedrijf met meer dan 150 vakmensen. Wij zoeken installateurs in de electro, installatie en beveiliging die klaar zijn voor een uitdagende baan met veel vrijheid, veel afwisseling, een goede beloning én een toffe werksfeer. Wij geloven in de kracht van de combinatie van onze unieke bedrijven InduCon 21, Elektra 21, Install 21 en ProTect 21. Een combinatie waardoor je bij ons veel verschillende soorten technische ervaring kunt opdoen. Met onze in huis 21 Academy faciliteren wij groei, delen we kennis en creëren we nieuwe mogelijkheden voor alle disciplines. 

De kracht van samenwerken

De waardering voor onze mensen is groot. Dat zetten we graag kracht bij door middel van onder andere extra vergoedingen, kortingen en natuurlijk een biertje op zijn tijd. Samen inspannen én samen ontspannen. Dit resulteert in een betrokken en hecht team. Naast dat we het teamverband hoog in het vaandel hebben staan, zetten we zorgvuldig elke individu in zijn of haar kracht. Je krijgt je eigen werkbus, eigen materiaal én je werkt in jouw eigen regio. 

Wij geloven in de kracht van samenwerking. Samen bedenken, samen ontwikkelen en samen successen vieren! Samen werken we elke dag aan duurzame oplossingen door het bundelen van onze krachten. Ben jij die aanvullende daadkracht, veerkracht, groeikracht of wilskracht die wij zoeken? Solliciteer direct!

Werken in jouw regio

Wil jij werken in jouw regio? 21 Groep is verdeeld over 4 vestigngen; Terneuzen, Goes, Roosendaal en Rucphen. We zijn actief in Zuid-West Nederland en Vlaanderen. Met meerdere vestigingen in Zeeland en West-Brabant bieden wij flink wat afwisseling. 

Kennismaken? Neem contact op

 • Samenwerken
  Samen inspannen én ontspannen in een betrokken en hecht team. 

 • Vooruitstrevend
  Meebouwen aan een wereld die 100% Co2 neutraal en groener is

 • Uitdaging
  Vrijheid, afwisseling, goede beloning en een toffe werksfeer

 • 21 Academy
  Groeien, door kennis te delen en iedere dag te blijven leren