State-of-the-art-oplossingen

Utiliteit & woningbouw

Elektriciteit en automatisering is niet meer weg te denken in huis en op de werkvloer. Als erkend elektrotechnisch en werktuigbouwkundig installatiebedrijf is 21 Groep een gevestigde naam in de utiliteit en woningbouw. Voor zowel nieuwbouw als renovatie zijn wij in staat om onze kennis door te vertalen naar state-of-the-art-oplossingen op het gebied van klimaat, comfort en veiligheid. We werken onder andere voor gemeentes, (lokale) overheden, commerciële bedrijven, stichtingen, scholen, ziekenhuizen, zorginstellingen, woningbouwverenigingen en VVE’s. Daarnaast leveren wij onze diensten ook aan particulieren.

   

Aangename woon-, werk- en leefomgeving

Wij leveren tal van diensten om opdrachtgevers te ondersteunen én te ontzorgen. We hebben kennis en kunde van een groot aantal vakgebieden. Denk onder andere aan gas, water & sanitair, vuilwater- & hemelwaterafvoer en centrale verwarming. Daarnaast zijn we sterk in het adviseren, ontwerpen, realiseren, beheren en onderhouden van licht- en krachtinstallaties, gebouwverlichting, domotica, duurzame energie, inspectie, service en onderhoud en kasten en paneelbouw. In al onze diensten staat het creëren van een aangename woon-, werk- en leefomgeving centraal.

Bedrijven Elektra 21 en Install 21

De sectoren utiliteit en woningbouw bedienen wij onder andere vanuit onze bedrijven Elektra 21 en Install 21, hierbij is nog IBZ gekomen in Kamperland. Met deze drie bedrijven realiseren we oplossingen in elk utilitair object en in elke woning of elk wooncomplex in Zuidwest-Nederland en Vlaanderen. We hebben ervaring met zeer omvangrijke projecten én kleinere klussen. We streven naar betrouwbaarheid en beschikbaarheid en leveren een bovengemiddelde kwaliteit af. Onze medewerkers zijn ervaren en gedreven en werken altijd secuur en veilig. Niet voor niets zijn wij VCA** gecertificeerd en zijn we in het bezit van tal van andere certificeringen waarmee we aantonen dat we kwalitatief en veilig werk leveren.

Of vul het formulier in