De kracht van samenwerken

Werken bij 21 Groep

Werken bij 21 Groep betekent werken bij een professioneel en innovatief installatiebedrijf in de regio Zuidwest-Nederland en Vlaanderen. Een bedrijf waar duurzame oplossingen centraal staan en de duurzame inzetbaarheid van medewerkers belangrijk is. Onze medewerkers komen gezond naar het werk en we willen dat iedereen na het werk weer gezond naar huis gaat. Kom jij werken bij 21 Groep?

Het interesseren, opleiden en trainen van (potentiële) medewerkers doen wij door middel van 21 Academy. Dit is het ontwikkelingsplatform van 21 Groep. 

Wij bieden tal van mogelijkheden voor technisch talenten, zoals leerwerktrajecten en stages voor studenten en young professionals. Ontdek hier meer informatie over 21 Groep als werkgever.

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Elektromonteur KLP

 • Terneuzen

Elektromonteur renovatie en verduurzaming

 • Terneuzen

Installatieteam Zonnepanelen

 • Rucphen

Chefmonteur InduCon 21

 • Terneuzen, Roosendaal

Installatiemonteur KLP (kortlopende projecten)

 • Terneuzen, Rucphen, Goes

Leer-werktraject voor jong talent en zij-instroom

 • Terneuzen, Rucphen, Roosendaal

Servicemonteur brand- en ontruimingsinstallaties

 • Terneuzen, Roosendaal, Goes

Installatiemonteur - regio Goes

 • Goes

Aankomend monteur E&I - regio West Brabant / Zeeland

 • Terneuzen, Roosendaal

Monteur brandmeldinstallaties - regio Goes

 • Goes

Installatiemonteur - regio West Brabant

 • Rucphen
Werken bij 21 Groep

Werken bij 21 Groep

Wij kennen een stimulerende werkomgeving waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding.

Vakmanschap en opleiden

Vakmanschap en opleiden

Toekomstig vakmanschap begint bij opleiden en begeleiden en dat willen wij graag laten zien.

Maak kennis met 21 Groep

Maak kennis met 21 Groep

Een professioneel en innovatief installatiebedrijf in de regio Zuidwest-Nederland en Vlaanderen. Bekijk de video en leer ons beter kennen!

Werken bij 21 Groep

Een carrière in de techniek?

Werken bij 21 Groep betekent werken bij een professioneel en innovatief installatiebedrijf in de regio Zuidwest-Nederland en Vlaanderen. Een bedrijf waar duurzame oplossingen centraal staan en de duurzame inzetbaarheid van medewerkers belangrijk is.

Onze uitdagingen

De ontwikkelingen in de techniek volgen elkaar in razend tempo op. 21 Groep staat voor de uitdaging hoe het deze ontwikkelingen het hoofd kan bieden. Wij geloven dat we de ontwikkelingen en uitdagingen kunnen trotseren dankzij de juiste inzet van mensen, middelen en kennis.

Onze kansen

21 Groep vindt het belangrijk jou de kans te bieden om je te ontwikkelen en te oriënteren voor een baan in de installatietechniek. Maak bijvoorbeeld kennis met 21 Academy, het ontwikkelingsplatform van 21 Groep. Het platform richt zich op vier fases, namelijk ‘kiezen voor de techniek’, ‘leren in de techniek’, ‘werken in de techniek’ en ‘integreren in de techniek’.

De kracht van 21 Groep

Kom je werken bij 21 Groep, dan maak je deel uit van een enthousiast team van meer dan 150 technici. Alle medewerkers hebben een passie voor het vak. Ze beschikken over de kennis en kunde om elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties naar een hoger niveau te tillen. Wij zijn op zoek naar jou!