Betrouwbare en innovatieve partner

Over 21 Groep

Maak kennis met 21 Groep, uw betrouwbare en innovatieve partner in de installatietechniek. 21 Groep heeft met haar bedrijfsonderdelen InduCon 21, Elektra 21Install 21ProTect 21, EnduCon 2121 Academy en IBZ alle specialisten op technisch gebied onder één dak.

De labels LogBoek 21AdviSun 21, InSpect 21 en ComFort 21 zorgen voor een verdere aanvulling van het complete dienstenpakket.

Alle onderdelen werken nauw met elkaar samen, waardoor 21 Groep een breed scala aan diensten in diverse markten kan aanbieden. De kracht van de combinatie, noemen wij dat.

Maak kennis met 21 Groep

Maak kennis met 21 Groep

Een professioneel en innovatief installatiebedrijf in de regio Zuidwest-Nederland en Vlaanderen. Bekijk de video en leer ons beter kennen!

Vroeger, nu en toekomst

21 Groep is in 1998 ontstaan als de Zeeuwse elektrotechnisch installateur Elektra 21. In 2010 is InduCon 21 opgericht als technisch dienstverlener voor de industrie. In de daaropvolgende jaren werden de bedrijven ProTect 21 en Install 21 opgericht, en daarmee was 21 Groep een feit. Anders dan in de beginjaren, richten we ons niet meer enkel op Zeeland. Ons werkgebied beslaat heel Zuidwest-Nederland en Vlaanderen. Zo zijn we actief in de omgeving van Moerdijk, Tilburg, Antwerpen, Gent, Terneuzen en Vlissingen. Om feeling te hebben én te houden met de regio’s waarin we actief zijn, hebben we kantoren in Terneuzen, Rucphen en Ossendrecht. Binnenkort openen we een vierde vestiging in Goes.

Meer dan 180 technici

21 Groep heeft meer dan 180 technici met een passie voor het vak. Deze vakmensen beschikken over de kennis en kunde om uw installatie naar een hoger niveau te tillen. Onze medewerkers werken servicegericht en oplossingsgericht. Zo realiseren ze het allerbeste resultaat voor uw organisatie. Ze werken in multidisciplinaire teams en kunnen het gehele installatietraject voor u verzorgen – van advies tot onderhoud en service. Veiligheid staat hierbij altijd voorop, want niet voor niets zijn wij VCA** gecertificeerd.

Waarom kiezen voor 21 Groep

  • Met ruim 25 jaar zijn wij uw betrouwbare en innovatieve partner in de installatietechniek.

  • Wij bieden u een uniek totaalconcept en bewijzen zo onze toegevoegde waarde.

  • Onze technici worden voortdurend geschoold om de kwaliteit te kunnen waarborgen.

  • We beschikken over certificeringen en voldoen aan keurmerken om aan te tonen dat we kwalitatief en veilig werken.