Comfort en veiligheid

Beveiliging

Het vergroten van comfort en veiligheid is essentieel voor een prettige woon- en werkomgeving, en de juiste beveiligings- en communicatiesystemen kunnen hieraan bijdragen. 21 Groep is gespecialiseerd in ontwerp, aanleg en beheer van gecertificeerde beveiligings- en communicatieoplossingen en -installaties. Dit betekent dat we hoogwaardige en betrouwbare oplossingen bieden die voldoen aan de geldende normen en eisen op het gebied van beveiliging en communicatie. Deze oplossingen bieden wij aan zakelijke klanten én particulieren in Zuidwest-Nederland.

   

ProTect 21, uw beveiligingsspecialist

De beveiligings- en communicatieoplossingen van 21 Groep worden aangeboden vanuit het bedrijf ProTect 21. ProTect 21 installeert en onderhoud uiteenlopende producten en installaties, zoals brandmeld- en ontruimingsalarm installaties, inbraakbeveiliging, cameraobservatiesystemen, toegangsverling en controle, intercomsystemen en verbindingen voor data- en telecommunicatie. Met onze beveiligingsoplossingen bent u verzekerd van een veilige werk- en woonomgeving conform huidige norm en regelgeving. Ook zorgen wij dat uw data- en telecommunicatie op een deugdelijke en veilige manier is geregeld en kan meedraaien op de huidige digitale markt. 

In bezit van certificaten en keurmerken

De adviseurs en installateurs van ProTect 21 ontzorgen u bij al uw beveiligingsvraagstukken, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten. Onze medewerkers beschikken over kennis en ervaring in de beveiligingsbranche. Stuk voor stuk streven ze naar een deskundige installatie, discrete werkwijze en flexibele service. Met certificaten en keurmerken bewijzen ze veilig en kwalitatief te werken. Zo beschikken we onder andere over de certificeringen DEKRA Brandmeldinstallaties, BORG elektronische Inbraakbeveiliging en gediplomeerde medewerkers voor camera-observatie, BORG beveiliging, brandmeld- en ontruimingsinstallaties. Lees op onze website meer informatie over deze certificeringen.

Of vul het formulier in