Comfort en veiligheid

Beveiliging

Comfort en veiligheid staan met stip op één wanneer het gaat om een prettige woon- en werkomgeving. Wilt u het comfort en veiligheidsgevoel in uw pand vergroten, dan kunt u vertrouwen op tal van beveiligings- en communicatiesystemen. 21 Groep is gespecialiseerd in ontwerp, aanleg en beheer van gecertificeerde beveiligings- en communicatieoplossingen en -installaties. Deze oplossingen bieden wij aan zakelijke klanten én particulieren in Zuidwest-Nederland en Vlaanderen.

   

ProTect 21, uw beveiligingsspecialist

De beveiligings- en communicatieoplossingen van 21 Groep worden aangeboden vanuit het bedrijf ProTect 21. ProTect 21 installeert en onderhoud uiteenlopende producten en installaties, zoals brandmeld- en ontruimingssystemen, inbraakbeveiliging, cameraobservatiesystemen, toegangscontrole, intercomsystemen en verbindingen voor data- en telecommunicatie. Met onze beveiligingsoplossingen bent u verzekerd van een veilige werk- en woonomgeving. Ook zorgen wij dat uw data- en telecommunicatie op een deugdelijke en veilige manier is geregeld.

In bezit van certificaten en keurmerken

De adviseurs en installateurs van ProTect 21 ontzorgen u bij al uw beveiligingsvraagstukken, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten. Onze medewerkers beschikken over kennis en ervaring in de beveiligingsbranche. Stuk voor stuk streven ze naar een deskundige installatie, discrete werkwijze en flexibele service. Met certificaten en keurmerken bewijzen ze veilig en kwalitatief te werken. Zo beschikken we onder andere over de certificeringen DEKRA Brandmeldinstallaties, BORG Inbraakbeveiliging en Paxton Geregistreerde Lite-Installateur. Lees op onze website meer informatie over deze certificeringen.

Of vul het formulier in