Optimaal presteren

Industrie &
infra

Sinds jaar en dag is 21 Groep specialist in elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties voor de industriële sector en de infrasector. In de loop der jaren hebben wij tal van industriële en infrastructurele opdrachtgevers in Zuidwest-Nederland en Vlaanderen bijgestaan bij het ontwerpen, realiseren en onderhouden van hun installaties en productieprocessen, zodat zij optimaal kunnen presteren en zich kunnen richten op hun kerntaken. Onze opdrachtgevers zijn onder andere actief in de olie & gas, energie, (petro)chemie, food, logistiek en maritieme branche.

  

Industriële en infrastructurele oplossingen

Opdrachtgevers in de industrie en infra ondersteunen wij met tal van diensten. Zo leveren we complete installaties en besturingen, zodat productie- en bedrijfsprocessen geautomatiseerd kunnen worden. Daarnaast adviseren, ontwerpen, realiseren, beheren en onderhouden we uw industriële en infrastructurele oplossingen. We hebben veel kennis en kunde van onder andere licht- en krachtinstallaties, meet- en regeltechniek, industriële automatisering, besturingspanelen en verdeelkasten, test en inbedrijfstelling (commissioning), preventieve en predictieve inspecties, correctief en preventief onderhoud en beheer van installaties.

InduCon 21, volwaardig businesspartner

De industriële en infrastructurele projecten worden met name bediend vanuit ons bedrijf InduCon 21. InduCon 21 is een volwaardige businesspartner op het gebied van kennisuitwisseling, flexibiliteit en de verbinding tussen het leveren van kennis en ervaring tot het bieden van totaaloplossingen. Bij InduCon 21 werken vakmensen met kennis van zaken en passie voor hun werk. Ze werken servicegericht en in multidisciplinaire teams. Zo realiseren ze het beste resultaat voor uw organisatie. Veiligheid staat hierbij altijd voorop, want niet voor niets is 21 Groep VCA** gecertificeerd.

Of vul het formulier in