Optimaal presteren

Industrie &
infra

Sinds jaar en dag is 21 Groep specialist in elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties voor de industriële sector en de infrasector. In de loop der jaren hebben wij tal van industriële en infrastructurele opdrachtgevers in Zuidwest-Nederland en Vlaanderen bijgestaan bij het ontwerpen, realiseren en onderhouden van hun installaties en productieprocessen, zodat zij optimaal kunnen presteren en zich kunnen richten op hun kerntaken. Onze opdrachtgevers zijn onder andere actief in de olie & gas, energie, (petro)chemie, food, logistiek en maritieme branche.

  

Industriële en infrastructurele oplossingen

Opdrachtgevers in de industrie en infra ondersteunen wij met tal van diensten. Zo leveren we complete installaties en besturingen, zodat productie- en bedrijfsprocessen geautomatiseerd kunnen worden. Daarnaast adviseren, ontwerpen, realiseren, beheren en onderhouden we uw industriële en infrastructurele oplossingen. We hebben veel kennis en kunde van onder andere licht- en krachtinstallaties, meet- en regeltechniek, industriële automatisering, besturingspanelen en verdeelkasten, test en inbedrijfstelling (commissioning), preventieve en predictieve inspecties, correctief en preventief onderhoud en beheer van installaties.

InduCon 21, volwaardig businesspartner

De industriële en infrastructurele projecten worden met name bediend vanuit ons bedrijf InduCon 21. InduCon 21 is een volwaardige businesspartner op het gebied van kennisuitwisseling, flexibiliteit en de verbinding tussen het leveren van kennis en ervaring tot het bieden van totaaloplossingen. Bij InduCon 21 werken vakmensen met kennis van zaken en passie voor hun werk. Ze werken servicegericht en in multidisciplinaire teams. Zo realiseren ze het beste resultaat voor uw organisatie. Veiligheid staat hierbij altijd voorop, want niet voor niets is 21 Groep VCA** gecertificeerd.

EnduCon 21

EnduCon 21 vertegenwoordigt 21 Groep in de regio op gebied van energietransitie, de hot topic in de wereld van vandaag en morgen. Zij combineert de kennis van de huidige installatiebedrijven tot een integraal denken over de energievoorziening van haar klanten. Betrouwbaarheid van levering, duurzame opwekking en een veilige bedrijfsvoering liggen hieraan ten grondslag. EnduCon adviseert op gebied van duurzame opwekking van energie, de warmtevoorziening, opslag van energie, mobiliteit, opslag van energie, oprichten van een energie coöperatie, de energiehuishouding in uw bedrijf en de veiligheid en betrouwbaarheid van de energiedistributie. EnduCon 21 begeleidt en coördineert het volledige proces van ontwerp tot onderhoud en beheer en maakt hier gebruik van de ervaring van installatiebedrijven en geselecteerde leveranciers voor specifieke onderdelen.

Of vul het formulier in