Passende én duurzame oplossing

Service en onderhoud bij 21 Groep

Als klant kunt u rekenen op een totaalpakket. Wij verzorgen niet alleen de installatie van elektrotechnische, beveiligings- en werktuigbouwkundige installaties maar kunnen deze ook voor u onderhouden en beheren. 

Door een service- of onderhoudscontract af te sluiten verkleint u de kans op storingen en onveilig situaties. 

Na oplevering blijven wij graag betrokken bij de installaties, waardoor we onze klanten de service en nazorg kunnen geven die zij verdienen.

Service

Onze afdeling service staat voor u klaar bij storingen, eenmalig onderhoud en kleine aanpassingen aan uw installatie. Een aantal voorbeelden van kleine aanpassingen zijn het vervangen van verlichting, toevoegen van een camera aan uw beveiligingssysteem of het inregelen van uw verwarmingsinstallatie. 

Eenmalig onderhoud

Bij het onderhoud van uw installatie kunt u denken aan verschillende zaken, zoals het onderhouden van uw verwarming- en koelinstallatie, zonnepanelen, inbraaksysteem, brandbeveiliging, noodverlichting en overige gebouwgebonden installaties. 

Onderhoudscontracten

Wij bieden een aantal verschillende onderhoudscontracten aan, van alleen het onderhoud tot een contract waarbij u volledig ontzorgd wordt. 
Met het afsluiten van een onderhoudscontract neemt 21 Groep u zorgen uit handen. Hierdoor legt u de kosten van het onderhoud vast.

Sluit direct uw onderhoudscontract af voor:

Onderhoudscontract