Benieuwd hoe het leerwerktraject van 21 Academy eruitziet? Je leest het hier!

Wekelijks melden zich nieuwe kandidaten voor een leerwerktraject bij 21 Academy. Dit traject garandeert een duurzame instroom in de techniek én laat zien wat het vak inhoudt. Gedurende een periode van één jaar worden zij-instromers en jong talent klaargestoomd voor een baan in de techniekbranche. Deze periode is flexibel in te delen: het is geen kalender- of schooljaar. 

De intake

Tijdens een eerste gesprek zal er samen met een coach van 21 Academy worden gekeken welke richting past bij de kandidaat. In dit eerste gesprek wordt de ontwikkelpotentie besproken. Verder beoordeelt de coach de motivatie en oprechte interesse van de kandidaat in een leerwerktraject in de techniek.  

Meeloopdag en talentscan

Om de kandidaat en de opdrachtgever op een efficiënte en doeltreffende manier kennis te laten maken, loopt de kandidaat één dag mee met een project van de opdrachtgever. Naast deze meeloopdag helpt een talentscan de kandidaat vervolgens om zijn/haar keuze te bevestigen. Verder geeft deze talentscan een indicatie van de groeipotentie van de kandidaat. 

Leer-werk traject: Elektro en installatietechniek

Het traject

De kandidaat treedt in dienst bij 21 Academy en doorloopt bovenstaand leerwerktraject. Het doel is om na afronding van het traject taakvolwassen te zijn in de basisvaardigheden van het gekozen vakgebied. Gedurende dit jaar wordt er doorlopend gekeken of er aanvullende training, coaching of begeleiding nodig is. Op deze manier helpen we de kandidaat om zijn of haar doelen te bereiken.  

Taakvolwassenheid en doorstromen

Naast een dienstverband bij de opdrachtgever, is er ook de mogelijkheid om kandidaten door te laten stromen naar een aansluitende BBL-opleiding (MBO). Iedere kandidaat die het leerwerktraject bij 21 Academy afrondt, beschikt over een taakvolwassenheid in de vereiste vaardigheden en specialiteiten. Zo creëert 21 Academy een instroom van duurzaam vakmanschap voor haar opdrachtgevers. 

Geïnteresseerd in vaktalent voor jouw bedrijf? 

Bel direct: 085-8884444, voor meer informatie. 

Meer weten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Rechts