Kom jij ook leren en werken in de techniek?

Ben jij klaar met de schoolbanken, elke dag stilzitten en luisteren naar lesstof die je niet écht interesseert? Heb je zin om te leren door te doen, en werk je graag met je handen? Dan past 21 Academy bij jou. Kom leren en werken in de techniek en ontdek hoe jij kan groeien in het vak! 

Geen dag hetzelfde

Tijdens het leerwerktraject bij 21 Academy is elke dag anders. Je werkt mee aan diverse klussen in de techniek. Van grote tot kleine projecten en van nieuwbouw tot renovatie. Wil je weten hoe een gemiddelde dag eruitziet bij ons? Tijdens een meeloopdag ervaar je hoe het is om te werken in de techniek. Wanneer je enthousiast bent en wil starten met het leerwerktraject, kan je direct aan de slag! 

Leren, werken én salaris!

Bij 21 Academy leer en werk je tegelijkertijd, én heb je een baangarantie. Je verdient dus ook direct een salaris. Je maakt deel uit van hecht team, en van je ervaren collega’s leer je het vak. Tijdens de lessen op de praktijkschool leer je naast de praktische vaardigheden ook meer over de vaktheorie. Op school leer je dus van een docent, op de werkplek leer je van je collega’s. Je ontwikkelt je door deze theorie toe te passen in de praktijk. Zo leer je dus elke dag iets en heb je een zichtbaar resultaat van je werk. Hoe mooi is dat?! 

Hoe ziet het traject eruit?

Allereerst ga je in een persoonlijk gesprek met een coach van 21 Academy bespreken en ontdekken in welke richting jij je wil ontwikkelen. Door daarna óók een dag mee te lopen bij één van de aangesloten bedrijven, leer je of jouw voorkeur hier ook echt ligt. Hierna zullen we samen een talentscan doen. Tijdens deze scan zal jouw gevoel bekeken en bevestigd worden en zal jouw groeipotentie zichtbaar worden. 

Het leerwerktraject

In de eerste weken van je leerwerktraject wordt je intensief getraind in de praktijkschool. Je krijgt les van een docent en je specialiseert je in jouw vakgebied. Hier leer je de basisvaardigheden van de elektro- of installatietechniek. En doordat je lekker aan het werk gaat, kan je al deze vaardigheden in de praktijk verder ontwikkelen onder begeleiding van een ervaren collega. Dit leerwerktraject duurt één jaar, en in dit jaar leer je op deze manier de basisvaardigheden van jouw gekozen richting te beheersen en toe te passen. 

Je leerdoelen bereiken

Gedurende het leerwerktraject kijken we samen op verschillende momenten of er aanvullende training, coaching of begeleiding nodig is om jou te helpen je leerdoelen te bereiken. Wanneer het nodig is, zullen we deze middelen inzetten. Samen streven we naar taakvolwassenheid, zodat jij het leerwerktraject van 21 Academy goed afrondt.  

Meer weten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Rechts