De kracht van de energietransitie

EnduCon 21 vertegenwoordigt 21 Groep in de regio op gebied van energietransitie, dé hot topic in de wereld van vandaag en morgen. Zij combineert de kennis van de huidige installatiebedrijven tot een integraal denken over de energievoorziening van haar klanten. Betrouwbaarheid van levering, duurzame opwekking en een veilige bedrijfsvoering liggen hieraan ten grondslag. 

Samen gaan we in de klantenreis op zoek naar het einddoel en hoe dit economisch, operationeel en organisatorisch te bereiken is. Samen op pad, geen verrassingen en de laatste technologische, economische en politieke ontwikkelingen centraal. 

EnduCon adviseert op gebied van duurzame opwekking van energie, de warmtevoorziening, opslag van energie, mobiliteit, oprichten van een energie coöperatie, de energiehuishouding in uw bedrijf en de veiligheid en betrouwbaarheid van de energiedistributie. 

EnduCon 21 begeleidt en coördineert het volledige proces van ontwerp tot onderhoud en beheer en maakt hier gebruik van de ervaring van de installatiebedrijven en geselecteerde leveranciers voor specifieke onderdelen. 

All-electric vakantiepark

Ontdek hoe we gezamenlijk EuroParcs Cadzand hebben getransformeerd tot een CO2-arm vakantiepark, waarbij we het vakantieplezier intact hebben gehouden. 

Of vul het formulier in