Gerealiseerde projecten

EnduCon21 Ondersteund realisatie van het eerste All-electric vakantiepark van Nederland! 

Ontdek hoe we samen Europarcs Cadzand hebben omgetoverd tot een voorbeeld van milieuvriendelijk vakantieplezier dankzij onze expertises in de volgende gebieden: 

  • Klant Europarcs Cadzand

Aanvang Project

1. Distributienetwerk Middenspanning/Laagspanning: EnduCon21 heeft Europarcs geholpen met een onderzoek naar hun distributienetwerk. Om klaar te zijn voor de toekomst is op basis van het onderzoek het distributienetwerk op verschillende plaatsen gemoderniseerd. Dit heeft niet alleen geleid tot een betere efficiëntie in energieverdeling, maar ook tot een aanzienlijke vermindering van de ecologische voetafdruk van het park. Door slimme engineering en innovatieve oplossingen hebben we Europarcs geholpen om kosten te verlagen. 

2. Aansluiting Zonnepark: Onze samenwerking heeft Europarcs de mogelijkheid geboden om een indrukwekkend zonnepark te integreren in hun energie-infrastructuur. Hierdoor kan Europarcs nu aanzienlijke hoeveelheden schone, hernieuwbare energie produceren en verbruiken. Dit heeft niet alleen geresulteerd in aanzienlijke kostenbesparingen op energiegebied, maar ook in een verminderde ecologische impact. 

3. Openbare Ledverlichting: Europarcs schittert nu niet alleen overdag maar ook 's nachts, dankzij de energiezuinige openbare ledverlichting die we hebben geïmplementeerd. Deze verlichting heeft niet alleen de veiligheid en het esthetische aspect van het park verbeterd, maar heeft ook het energieverbruik aanzienlijk verminderd, wat heeft geleid tot lagere exploitatiekosten. 

4. Slimme Meters: Europarcs heeft met behulp van EnduCon21 slimme meters geïntroduceerd. Deze meters bieden gedetailleerd inzicht in het energieverbruik, wat heeft geleid tot een verhoogd bewustzijn van duurzaamheid en een verminderde verspilling. 

5. Laadpalen: Met de groeiende vraag naar het laden van elektrische voertuigen hebben we Europarcs geholpen om laadpalen te installeren, waardoor milieuvriendelijke mobiliteit wordt bevorderd en gasten hun elektrische voertuigen kunnen opladen met gemak. 

Mede dankzij EnduCon21 heeft Europarcs Cadzand niet alleen kosten bespaard, maar zijn ze ook een inspirerend voorbeeld geworden van duurzaam toerisme. Samen hebben we een harmonieuze balans bereikt tussen comfort, duurzaamheid en economische efficiëntie. Word onderdeel van onze reis naar een groenere toekomst! 

Of vul het formulier in