21 Groep opent vestiging in Goes

21 Groep heeft onlangs een nieuwe vestiging in Goes geopend. Vanuit onze vestiging aan Klein Frankrijk 7a bedienen we de klanten in de regio Midden-Zeeland en Vlissingen-Oost.

Lees meer!

21 Groep biedt haar klanten in de industrie & infra, utiliteit & woningbouw en beveiliging een totaalpakket. Wij zijn niet alleen specialist in de realisatie van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties, maar geven ook deskundig advies en ontwerpen uw installatie. Daarnaast verzorgen wij het onderhoud en het beheer. Dankzij dit totaalconcept bieden wij onze klanten extra toegevoegde waarde. Dat is de kracht van onze combinatie.


Activiteiten in Midden-Zeeland uitbreiden

Wij beschikken reeds over vestigingen in Terneuzen, Ossendrecht en Rucphen. Onze organisatie groeit snel, daarom hebben we onze vierde vestiging in Goes geopend. Vanuit deze vestiging bedienen we opdrachtgevers in Midden-Zeeland en Vlissingen-Oost. René de Keijzer, CEO van 21 Groep, zegt daarover het volgende: “21 Groep heeft haar activiteiten in Midden-Zeeland de afgelopen jaren sterk uitgebreid. Met de opening van de vestiging in Goes staan we dichter bij onze klanten en kunnen we zodoende maximale service verlenen. Hierdoor kunnen we ons werkgebied in de toekomst verder uitbreiden.”


Contact met 21 Groep in Goes

Wilt u contact met 21 Groep in Goes? U kunt ons bereiken op telefoonnummer 085 - 888 44 44. Wilt u onze vestiging bezoeken, dan bent u van harte welkom op Klein Frankrijk 7a! Maak vooraf een afspraak, zodat wij in een persoonlijk adviesgesprek - geheel volgens de Corona maatregelen - onze activiteiten met u kunnen doornemen.
Graag tot ziens.