Passende én duurzame oplossing

Onderhoud & beheer

21 Groep is uw betrouwbare en innovatieve partner in de installatietechniek. Als klant kunt u rekenen op een totaalpakket. Wij zijn namelijk niet alleen gespecialiseerd in de installatie van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties, maar kunnen deze ook voor u onderhouden en beheren. Geen vraagstuk is te complex, en ons team van technisch onderhoudsmonteurs vindt altijd een passende én duurzame oplossing.
 

Onderhoud en inspectie van installaties

Wilt u de levensduur van uw elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties verlengen? Zorg dat u uw installaties periodiek laat onderhouden en inspecteren door 21 Groep. Onze onderhoudswerkzaamheden lopen uiteen van periodiek onderhoud en het uitvoeren van reparaties, tot het begeleiden van leveranciers en het uitvoeren van tests en beproevingen. Wij voeren onderhoud uit aan onder andere licht- en krachtinstallaties, meet- en regeltechniek, gas, water & sanitair, domotica, beveiligings- en communicatieoplossingen en duurzame installaties. Dit is slechts een greep uit ons dienstenpakket, want wij kunnen iedere installatie voorzien van een deskundig, kwalitatief en servicegericht onderhoud.

Technisch beheer van uw installaties

Daarnaast kunnen wij uw installaties beheren. Technisch beheer wordt nogal eens verward met onderhoud, maar er zit een wezenlijk verschil tussen deze twee termen. Bij onderhoud wordt de installatie periodiek gecontroleerd en indien nodig gerepareerd. Bij beheer draait het echter om efficiency en effectiviteit. Bij beheer moet u denken aan inzicht en beheersing van onder andere onderhoudskosten, energiekosten, netwerkkosten, servicekosten, exploitatiekosten, storingskosten, herstelkosten en risicokosten. We spreken een beginpunt af (als een soort 0-meting) en leggen vervolgens taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden vast. Dankzij onze kennis, kunde én ervaring kunt u het beheer van uw installaties met een gerust hart aan ons toevertrouwen.

Onderhoud en beheer door InduCon 21

De industriële en infrastructurele onderhouds- en beheerprojecten worden met name bediend vanuit ons bedrijf InduCon 21. InduCon 21 is een volwaardige businesspartner op het gebied van kennisuitwisseling, flexibiliteit en de verbinding tussen het leveren van kennis en ervaring tot het bieden van totaaloplossingen. In de loop der jaren hebben wij tal van industriële en infrastructurele opdrachtgevers in Zuidwest-Nederland en Vlaanderen bijgestaan bij het ontwerpen, realiseren en onderhouden van hun installaties en productieprocessen, zodat zij optimaal kunnen presteren en zich kunnen richten op hun kerntaken. Onze opdrachtgevers zijn onder andere actief in de olie & gas, energie, (petro)chemie, food, logistiek en maritieme branche.

Meer weten? Vul het formulier in en wij nemen
zo spoedig mogelijk contact met u op

rechts