De kracht van beheer in de industrie

InduCon 21 is een middelgrote technische dienstverlener voor bedrijven en organisaties in de industriesector. We zijn actief in de advisering, het ontwerp, de realisatie, het beheer en het onderhoud van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Daarnaast zijn we actief in de meet- en regeltechniek en energietechniek. Met onze dienstverlening ondersteunen én ontzorgen we opdrachtgevers in onder andere Zuidwest-Nederland en Vlaanderen.

Energiemanagement en energieopwekking, meting en analyse én het borgen van technische kennis zijn de komende jaren onontbeerlijk voor de Nederlandse industriële omgeving. InduCon 21 is een volwaardige businesspartner op het gebied van kennisuitwisseling, flexibiliteit en de verbinding tussen 

het leveren van kennis en ervaring tot het bieden van totaaloplossingen. Bij InduCon 21 werken vakmensen met kennis van zaken. Zij werken servicegericht en in multidisciplinaire teams. Zo realiseren we het beste resultaat voor uw organisatie.


 

 • Licht- en krachtinstallaties

  InduCon 21 produceert en installeert totale licht- en krachtverdelers. Dagelijks houdt een specialistisch team van paneelbouwers zich bezig met het produceren van krachtverdelers en besturingssystemen.

 • Industriële automatisering

  Fabrikanten, machinebouwers en industriële productie-eenheden zijn steeds meer aangewezen op slimme automatiseringsoplossingen, zodat de efficiëntie, veiligheid én kwaliteit van het bedrijfsproces worden verbeterd. InduCon 21 adviseert u graag bij het ontwerpen en implementatie van uw industriële automatisering.

 • Test en inbedrijfstelling, commissioning

  InduCon 21 beschikt over een team speciaal opgeleide test- en inbedrijfstellers met een ruime kennis en ervaring op het gebied van industriële en infrastructurele installaties, toegepaste systemen en technieken.

 • Preventieve en predictieve inspecties

  Beschikt u in uw bedrijf of productiefaciliteit over technische installaties? Dan is het raadzaam om deze periodiek te laten controleren. De controles van de installaties kunnen zowel preventief als predictief van aard zijn. De kracht InduCon 21 is het voorkomen en voorstellen van storingen.

 • Correctief en preventief onderhoud

  Beschikt u over een machinepark met omvangrijke machines en installaties? Om de levensduur van deze installaties te verlengen, is het belangrijk om geregeld onderhoud te plegen. Goed uitgevoerd preventief onderhoud voorkomt storingen. Wanneer deze toch onverwachts optreden staat InduCon 21 voor u klaar.

Of vul het formulier in