Gerealiseerde projecten

Beheerderstaken brandmeldinstallaties Cosun Beet Company

ProTect 21 voert bij Cosun Beet Company maandelijks de beheerderstaken aan de brandmeldinstallaties uit. Beveiligingsmonteur Micheal vertelt hier graag meer over. 

 

  • Klant Cosun Beet Company

  • Bedrijf ProTect 21

  • Locatie Dinteloord

Cosun Beet Company (voorheen Suiker Unie) streeft ernaar om de groenste, innovatiefste en succesvolste bietenverwerker van de wereld te zijn. Naast het ontwikkelen, produceren en verkopen van suiker en suikerspecialiteiten worden alle onderdelen van de suikerbiet verwerkt tot producten voor o.a. voeding, energie en biobased producten. Alle componenten van de biet worden benut, waardoor er geen afval is.

ProTect 21 voert bij Cosun Beet Company alle beheerderstaken aan de brandmeldinstallaties uit. Maandelijks komt er een monteur langs om de status van alle installaties te checken en indien nodig vervolgacties uit te voeren, 1x per jaar vindt het groot onderhoud van circa 3 weken plaats. In de fabriek zelf hangen zo’n 12 brandmeldinstallaties en de rest zit verdeeld over de technische ruimtes. De brandmeldinstallaties zijn gemoderniseerd waardoor een storing ook op afstand kan worden behandeld.

Beveiligingsmonteur Michael van Agtmael voert bij Cosun de beheerderstaken uit. Alle wet- en regelgeving rondom beveiligingsinstallaties vind hij juist leuk aan het werk.

“Het liefst ben ik bezig met het inbedrijfstellen en het testen van de installaties dan met het installeren zelf. Bij het uitvoeren van beheerderstaken heb je ook veel klantencontact plus je komt bij veel diverse bedrijven”.

Of vul het formulier in