Gerealiseerde projecten

Brandveilig bedrijfspand YourSurprise

YourSurprise heeft onlangs haar intrek genomen in een nieuw bedrijfspand in Zierikzee. ProTect 21 heeft het pand voorzien van een brandmeld- en ontruimingsinstallatie en een nood- en vluchtwegsignalering.

  • Klant YourSurprise

  • Bedrijf ProTect 21

  • Locatie Zierikzee

Aanvang Project

“In zeer korte bouwtijd hebben we de brandveiligheid van dit nieuwbouwpand vergroot.”

Maak kennis met YourSurprise, een webshop met gepersonaliseerde cadeauartikelen. Het bedrijf is onlangs verhuisd en heeft haar intrek genomen in een bedrijfspand in Zierikzee. Om te voldoen aan de brandveiligheidsvoorschriften, moest het pand tijdens de bouwfase worden voorzien van een brandmeld- en ontruimingsinstallatie en een nood- en vluchtwegsignalering.

Zeer korte bouwtijd

ProTect 21 is een erkend branddetectiebedrijf. Wij hebben de volledige brandveiligheid van dit nieuwbouwpand vergroot. Bijzonder aan dit project, is dat we te maken hadden met een zeer korte bouwtijd. Met de drukke feestdagen in het verschiet, wilde YourSurprise zo snel mogelijk haar intrek nemen in het nieuwe, brandveilige pand. De aannemer was nog druk met de bouw van de eerste verdieping en de begane grond en tegelijkertijd was de schilder de tweede verdieping al aan het verven. Gelijktijdig hebben wij het gehele pand voorzien van een kwalitatief hoogwaardige brandmeld- en ontruimingsinstallatie en nood- en vluchtwegsignalering.

Verplichte veiligheid opnemen in interieurontwerp

Binnen de spelregels van het bouwbesluit en het CCV (Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid) hebben we een passendebrandmeld- en ontruimingsinstallatie en nood- en vluchtwegsignalering gerealiseerd. Hierin hebben we rekening gehouden met de specifieke wensen van YourSurprise en hebben we hem geadviseerd over de posities van aanvullende rookdetectie in de productieomgevingen en de brandscheidingen. Ook hebben we de ‘slow whoop’-installatie (het ontruimingsalarm) op een bijzondere manier verwerkt in de wandschildering. Op deze manier kan de verplichte veiligheid heel goed samengaan met het interieurontwerp!

Of vul het formulier in