Gerealiseerde projecten

E&W installaties 20 woningen Hoeven Schoondonck

De bouw van 20 nieuwbouw woningen op Hoeve Schoondonck is in volle gang. 21 Groep realiseert hier de E&W installaties. Op Hoeve Schoondonck komen 20 schitterende woningen, elk voorzien van een lucht-water warmtepomp, WTW-unit, vloerverwarming en zonnepanelen.

  • Klant Aan de Stegge Roosendaal

  • Locatie Landgoed Klokkenberg Breda

Op Hoeve Schoondonck komen 20 schitterende woningen, die elk variëren in grootte van ca. 136 m² tot en met 147 m². Elke woning heeft daarnaast een heerlijke tuin. De woningen beschikken over een privéparkeerplaats en een berging. Gezamenlijk hebben de woningen ook nog de beschikking over 20 vrije parkeerplaatsen en een moestuin.

De kracht van de combinatie

21 Groep heeft opdracht gekregen voor het realiseren van E- en W-installaties voor dit project. Elektra 21 en Install 21 zijn hier samen aan het werk en hebben de installaties geheel op elkaar afgestemd en gecoördineerd.. Het project bestaat uit 20 woningen. Deze woningen worden voorzien van warmtepompen, WTW-units, vloerverwarming en zonnepanelen. Een leuk detail is dat de buitendelen van de warmtepompen geïntegreerd zijn in de dakkappen. Naast de dakkappen is tevens een luik voorzien zodat de buitendelen makkelijk te onderhouden zijn. Verder verzorgd Install 21 op dit project de complete sanitaire installaties. Elektra 21 is verantwoordelijk voor alle elektrotechnische installaties.

De looptijd van het project is +/-7 maanden en de oplevering staat gepland in april 2022. Door de combinaties van de 2 disciplines is er een fijne samenwerking op het project met korte lijnen. “Het mooie aan dit project is ook dat we hier vanaf het begin tot het eind werkzaam zijn. Je begint vanuit niks en je bouwt heel het huis mee. Tevreden ben ik pas echt als alles werkt en de bewoners tevreden zijn” Aldus installatie monteur Delano.

Of vul het formulier in