Elektra 21

Elektrotechnische installaties behandelcentrum

Sinds kort beschikt Zeeland over een nieuw gespecialiseerd behandelcentrum voor obesitaspatiënten. Elektra 21 is door bouwbedrijf Sprangers ingeschakeld om het nieuwe behandelcentrum te voorzien van een elektrische installatie en verlichtingsinstallatie.

  • Klant NOK Zeeland

  • Bedrijf Elektra 21

  • Locatie Terneuzen

Aanvang Project

“We hebben meegedacht met de klant en hebben geanticipeerd op wat de klant wil.”


Zeeland beschikt sinds kort over een nieuw gespecialiseerd behandelcentrum voor mensen met obesitas. Het Bariatrisch Centrum van ZorgSaam Ziekenhuis in Terneuzen is de samenwerking aangegaan met de Nederlandse Obesitas Kliniek (NOK). In het nieuwe behandelcentrum worden mensen voor én na een maagverkleining intensief begeleid. Het behandelcentrum heeft de naam NOK Zeeland gekregen.

Laboratorium wordt kantoorruimte

Het behandelcentrum is gevestigd in het oude laboratorium van het ZorgSaam Ziekenhuis in Terneuzen. Het laboratorium moest dan ook worden verbouwd naar een kantoorruimte met vijf spreekkamers, drie groepsruimtes, een teamkamer, een patchruimte en een pantry gecreëerd. Elektra 21 werd ingeschakeld voor de elektrotechnische installaties.

Ontwerpen en plaatsen elektrische installatie en verlichtingsinstallatie

Op basis van de nieuwe indeling heeft Elektra 21 de elektrische installatie en de verlichtingsinstallatie ontworpen en geplaatst, inclusief de benodigde elektrische aansluitingen en data-aansluitingen. We hebben meegedacht met de klant en hebben geanticipeerd op wat de klant wil. We voeren vaker werkzaamheden uit voor ZorgSaam Ziekenhuis, dus we zijn goed op de hoogte van de wensen en eisen van de klant. Mede daardoor is het project naar goede tevredenheid afgerond.

Of vul het formulier in