Gerealiseerde projecten

Elektrotechnische installaties nieuwbouw

Couperuspark Etten Leur

Onder aannemersbedrijf van Agtmaal BV realiseert Elektra 21 de elektrotechnische installaties voor de 100 nieuwbouw appartementen Couperuspark te Etten-Leur.

  • Klant van Agtmaal BV

  • Bedrijf Elektra 21

  • Locatie Etten-Leur

In totaal bestaat het project uit 4 appartementen complexen die sereen gesetteld zijn in een groene en parkachtige oase. Het plan bestaat uit 100 appartementen, verdeeld over vier woongebouwen met elk vier woonlagen en een half verdiepte parkeergarage.

Alle appartementen zijn voorzien van de nieuwste duurzaamheidstechniek, zijn gasloos én voorzien van een individuele warmtepomp.

Elektrotechnische installaties

Elektra 21 realiseert de elektrotechnische installaties zoals het aanleggen van voorbedrade leidingen, videofoon installaties, verlichtingsinstallaties en laadpalen. Uitvoerder Eric van Loon vertelt: “Het werken met voorbedrade leidingen is gemakkelijk, scheelt tijd en levert het gewenste resultaat op”. Ook is er naar de toekomst gekeken betreffende het elektrisch laden. Per complex voorzien wij twee laadpalen met ieder een laadcapaciteit van 2x11kW. Dit betekend dus dat er 16 elektrische auto’s op kunnen laden!

Trots

Om de installaties tijdig te realiseren hebben we vanuit Elektra 21 gemiddeld rond de 5 man rondlopen. De aflevering van het project staat rond augustus op de planning.

“Ik ben het meest trots wanneer een project goed is afgeleverd met een tevreden opdrachtgever en een tevreden eindklant met zo weinig mogelijk opleverpunten. Ook ben ik trots dat wij als 21 Groep bijdragen aan duurzame woningbouw”, vertelt Eric van Loon.

 

Of vul het formulier in