Gerealiseerde projecten

Renovatie en nieuwbouw Hotel De Blanke Top

Hotel De Blanke Top in Cadzand-Bad is onlangs volledig gerenoveerd én uitgebreid. Het resultaat? 93 luxe kamers en suites die van alle gemakken zijn voorzien. ProTect 21 en Elektra 21 hebben alle elektrotechnische installaties in het hotel ontworpen en geïnstalleerd.

  • Klant Hotel De Blanke Top

  • Bedrijf ProTect 21 en Elektra 21

  • Locatie Cadzand

“We hebben het project van A tot Z uitgevoerd. Van ontwerp tot projectbegeleiding, keuring én oplevering.”

Maak kennis met Hotel De Blanke Top in Cadzand-Bad. Dit familiehotel heeft een unieke en adembenemende ligging, namelijk in de Cadzandse duinen op een steenworp afstand van de zee. Het hotel is onlangs volledig gerenoveerd én uitgebreid. Zo zijn de 25 bestaande kamers gerenoveerd en zijn er 68 nieuwe kamers gerealiseerd. Het resultaat zijn 93 zeer luxe kamers en suites die van alle gemakken zijn voorzien.

Samenwerking tussen ProTect 21 en Elektra 21

21 Groep kreeg van Hotel De Blanke Top de opdracht om alle elektrotechnische installaties in het hotel te ontwerpen en te installeren. Onze bedrijven ProTect 21 en Elektra 21 hebben hun krachten gebundeld en hebben zich ontfermd over alle van toepassing zijnde installaties, zoals energiedistributie, verdeelkasten, lichtinstallatie, centrale noodverlichting, aarding-bliksembeveiliging, ICT-netwerk, alarm en brandmeldinfrastructuur.

Project van A tot Z uitvoeren

Er is gebruikgemaakt van een complete KNX-gebouwbesturingssysteem voor zowel de kamers als de algemene installaties. KNX is een belangrijk keurmerk in de wereld van de woning- en gebouwautomatisering. We hebben het project van A tot Z uitgevoerd. Van de eerste ontwerp- en uitvoeringstekeningen tot de projectbegeleiding en coördinatie met betrekking tot onderaannemers, leveranciers en andere opdrachtgevers. Tot slot hebben we de keuringen van de installaties uitgevoerd, zodat ze opgeleverd en in gebruik genomen konden worden.

Of vul het formulier in