Gerealiseerde projecten

Sanitaire installaties Hof van Augusta

Een bijzonder woningbouwproject.

Install 21 is verantwoordelijk voor het installeren van al het leidingwerk bij het woningproject Hof van Augusta, in totaal 58 woningen. 

  • Bedrijf Install 21

  • Locatie Bergen op Zoom

Aanvang Project

Hof van Augusta bestaat uit in totaal 58 woningen, onder te verdelen in: 32 eengezinswoningen, waarvan 14 woningen in de huursector en 18 in de koopsector; een appartementengebouw met in totaal 26 appartementen in de koopsector en een algemene ruimte voor alle bewoners van Hof van Augusta. Sinds april 2021 is Install 21 werkzaam op het project Hof van Augusta in Bergen op Zoom. De oplevering van het project staat dit voorjaar op de planning.

Install 21 is op dit project verantwoordelijk voor het installeren van alle sanitaire installaties o.a. riolering, hemelwaterafvoeringen, waterleidingen en sanitair. Op dit project zijn ze met circa 4 man werkzaam waaronder projectleider Raymond. “Op dit project ben ik onder andere verantwoordelijk voor het aansturen van het team. Het mooie hieraan vind ik om bij iedereen de sterke kanten naar boven te halen en hiernaast een gezellige werksfeer te behouden”.  

Binnenkort start Install 21 met het leukste deel van de werkzaamheden, het afmonteren en het sanitair installeren. Waarom dit het leukste deel is?

“Van ons werk zie je op het einde bijna niks terug, al het leidingwerk wordt onder de grond en in de muren aangebracht. Bij het afmonteren en het installeren van het sanitair zie je ons werk terug. Hier krijg je uiteindelijk de meeste voldoening uit, aldus Raymond.”

Of vul het formulier in