Gerealiseerde projecten

Nieuwbouw in oudbouw in Le Baptiste te Sluis

In de voormalige Sint-Johannes de Doper Kerk, in het centrum van Sluis, worden schitterende en sfeervolle lofts en studio’s gebouwd. Dit prachtige monument, dat staat op de hoek van de Oude Kerkstraat en de Elf Octoberstraat, wordt omgebouwd tot 17 prachtige appartementen met inpandige parking.

Elektra 21 is in de kerk in Sluis verantwoordelijk voor alle elektrotechnische installaties voor de 17 nieuwbouwappartementen.

  • Bedrijf Elektra 21

  • Locatie Sluis

Tegenwoordig gebeurt het steeds vaker, dat zulke historische locaties worden omgebouwd tot appartementen. Qua installaties is dit iets vaak lastiger. Dit komt natuurlijk ook mede doordat de muren en de vormen van de kerk behouden blijven, dit zorgt soms voor een creatieve manier van denken en voor aparte constructies.

Ook hebben de meeste appartementen een hoog plafond waar dan bijvoorbeeld de verlichting en rookmelders op moeten worden aangebracht. I.v.m. deze hoogtes zijn veel van de ramen dan ook elektrisch bedienbaar.

Elektromonteur Berry vindt het werken op renovatieprojecten vaak net iets uitdagender, de werkzaamheden zijn weer net iets anders dan op nieuwbouwprojecten. Berry functioneert op dit project als aanspreekpunt met betrekking tot alle elektrotechnische werkzaamheden aansluitingen.

Of vul het formulier in