Gerealiseerde projecten

Verduurzamen woning ’t Zand Roosendaal

21 Groep heeft een luxe, vrijstaande woning op nieuwbouwlocatie ’t Zand in Roosendaal verduurzaamd met een warmtepomp in combinatie met laagtemperatuurverwarming. Lees hier meer. 

  • Klant Nieuwbouwlocatie 't Zand

  • Bedrijf Install 21

  • Locatie Roosendaal

“Duurzame woning met lucht-water-warmtepomp, laagtemperatuurverwarming, warmte-terugwininstallatie en ventilatiesysteem.”
 


Momenteel wordt in Roosendaal gewerkt aan nieuwbouwproject 't Zand. ’t Zand is gelegen aan de rand van Roosendaal, verscholen tussen de wijken Langdonk, Kortendijk en Landgoed Visdonk. Eén van de huizen die daar wordt gebouwd, is een luxe, vrijstaande woning.
 

Expertise van 21 Groep

In de nieuwbouwwoning is veel aandacht voor duurzaamheid, daarom werd de expertise van 21 Groep ingeschakeld. Met ons label Install 21 hebben de woning voorzien van diverse werktuigbouwkundige installaties, zoals een lucht-water-warmtepomp van het merk NIBE in combinatie met een laagtemperatuurverwarming (LTV). Daarnaast hebben wij de woning voorzien van een warmte-terugwininstallatie en ventilatiesysteem.

Luxe en comfort in duurzame woning

De installaties die wij bij de woning in ’t Zand hebben uitgevoerd, passen helemaal in de huidige tijdsgeest. We leven in een tijd van verduurzamen, gasloos bouwen en energiezuinige maatregelen. De woning hebben we met onze W-installaties verduurzaamd en we hebben bijgedragen aan het gevoel van luxe en comfort.

Of vul het formulier in