Gerealiseerde projecten

Elektrotechnische installaties streekmuseum Hulst

Onder van Kerckhoven Bouw is Elektra 21 verantwoordelijk voor alle elektrotechnische installaties voor streekmuseum Hulst. Het museum is namelijk verhuist van het ene monumentale pand, naar het andere monumentale pand. Een mooi project met aanvulling van verschillende disciplines. 

  • Klant Van Kerckhoven Bouw

  • Bedrijf Elektra 21 & ProTect 21

  • Locatie Hulst

In de Steenstraat in Hulst is het Streekmuseum verhuist van het ene naar het andere monumentale pand. Het historische pand uit 1665 krijgt een moderne museuminrichting waarin het verhaal van Hulst in negen zalen wordt verteld. Altijd een hele uitdaging om een monumentaal pand te verbouwen en te installeren. Alles is scheef, krom en ongelijk. Elektra 21 heeft in opdracht van Van Kerckhoven Bouw de complete elektrische installatie gerealiseerd. Te denken aan het aanleggen van de volledige elektrotechnische installatie, de complete verlichtingsinstallatie en brandmeldinstallatie. ProTect 21 is verantwoordelijk voor de inbedrijfsstelling van diverse beveiligingsoplossingen.

Uitvoerder Nicky verteld over het project: “Ik vind het bijzonder om op zulke locaties te mogen werken. Je komt binnen in een oud pand en alles is scheef en ongelijk. Ik zie dan de uitdaging om hier iets moois van te maken en de oude trekken van het pand te behouden. Het meest trots ben ik met het eindresultaat ten opzichte met de start van het project”.

Of vul het formulier in