Elektra 21

Plug & play aansluitpunten appartementen Moye Keene

In de West-Brabantse plaats Klundert vindt u Moye Keene, een nieuwbouwlocatie met onder andere 24 appartementen die bestemd zijn voor de verhuur. Elektra 21 heeft deze appartementen voorzien van tal van aansluitpunten en installaties. Lees hier meer.

  • Klant Woningcorporatie Woonkwartier

  • Bedrijf Elektra 21

  • Locatie Moye Keene in Klundert

Aanvang Project

“Elektra 21 is ingeschakeld om de 24 appartementen te voorzien van alle benodigde aansluitpunten voor nu en eventuele volgende bewoners.”

Woonkwartier is een West-Brabantse woningcorporatie. De corporatie is actief in onder andere de gemeenten Halderberge, Moerdijk en Steenbergen. In deze regio voert het volkshuisvestelijke taken uit vanuit een grote lokale betrokkenheid. Momenteel realiseert Woonkwartier 24 huurappartementen op locatie Moye Keene in Klundert.

Plug & play aansluitingen

Elektra 21 is ingeschakeld om de 24 appartementen te voorzien van alle benodigde aansluitpunten voor nu en eventuele volgende bewoners. Dit project was veelomvattend, want alle woningen zijn voorzien van licht- en krachtinstallaties, videofooninstallaties en data- en telefonie-installaties. Deze voorzieningen zijn plug & play: ze zijn zodanig geïnstalleerd, dat ze direct in gebruik genomen kunnen worden.

Duurzame oplossingen

De appartementencomplexen zijn voorzien van zonnestroominstallaties met behulp van een weerstation. De energie die dankzij de zonnepanelen wordt opgewekt, wordt gebruikt voor de algemene ruimten en voorzieningen. Energiezuinig, dus! Ook de verlichting in het complex heeft een energiezuinig karakter, want het is ledverlichting. 95% Van de verlichting in de algemene ruimten is SMART, want deze is voorzien van daglicht- en toenaderingssensoren. De verlichting zal tijdens de schemer inschakelen op een laag niveau, en traploos op een hoger niveau schakelen.

Of vul het formulier in