Elektra 21

Zonnestroominstallatie in Axel

Zonnestroom installatie in Axel die aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen heeft voldaan.

 

  • Klant Woongoed Zeeuws-Vlaanderen

  • Locatie Axel

Aanvang Project

Einde maart zijn wij gestart met een zonnestroom installatie in Axel in opdracht van Woongoed Zeeuws-Vlaanderen. 

Verzekeringsmaatschappijen stellen steeds hogere eisen aan de brandveiligheid en ons belang is om de werkzaamheden optimaal veilig uit te voeren. Een mooie uitdaging weer voor Elektra 21 om te laten zien dat kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan.

Voor deze installatie moesten wij aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen om de verzekeringsmaatschappij van het pand tevreden te houden.

Gekozen voor zonnepanelen met hoge opbrengst tegen scherpe prijs

Hiervoor hebben wij gekozen voor 50 stuks Peimar 340Wp panelen. Deze panelen bieden een zeer hoge opbrengst tegen een hele scherpe prijs. 

Deze panelen zijn aangesloten op een SMA omvormer van wel 15.000Wp. Deze omvormer biedt ruim voldoende vermogen om het grote vermogen van de panelen om te zetten.

Buitenom de hoogwaardige panelen en omvormer zijn de panelen gelegd op een zwarte onderconstructie van Flatfix Fusion. Daarnaast hebben wij het PVX systeem gebruikt om de bekabeling van de panelen zo net mogelijk weg te werken.

Reactie vanWolf (Carbomat) en Reinier (PVX Multimount): “Een zeer nette installatie, echt vakwerk”.

De opdrachtgever wilt met de zonnestroom installatie een belangrijke bijdrage leveren aan de energietransitie en dit ondersteunen wij volledig. 

Of vul het formulier in