Langer zelfstandig thuis wonen

ComFort 21

We worden steeds ouder. Ouderen in Nederland worden niet zonder meer geplaatst in een verzorgingshuis of verpleeghuis: ze worden door de overheid gestimuleerd om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. In de vertrouwde omgeving. Uiteraard is het hierbij wel belangrijk dat dit veilig gebeurt en de ouderen een goede kwaliteit van leven hebben. Dit geldt uiteraard ook voor chronisch zieken en mensen met een beperking.

Langer thuis wonen met domotica

Om langer thuis te blijven wonen, kunt u gebruikmaken van verschillende hulpmiddelen en slimme technologie. Denk bijvoorbeeld domotica, robotica, huisautomatisering en sensortechnologie. Domotica is afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren en uw zorgbehoefte. Er zijn verschillende varianten van domotica. Laat bijvoorbeeld automatisch de verlichting inschakelen zodra u een ruimte betreedt of uw bed verlaat. Staat er iemand voor de deur, dan kunt u dit eenvoudig zien door het gebruik van een video-intercom. En belandt u in een gevaarlijke of benarde situatie, dan kunt u hulp inschakelen met een paniekschakelaar of personenalarm.

Kwalitatief hoogwaardige producten en deskundig advies

ComFort 21 is sinds jaar en dag gespecialiseerd in de advisering en installatie van domotica en andere systemen die het mogelijk maken om zo comfortabel mogelijk langer thuis te blijven wonen. Wij staan borg voor kwalitatief hoogwaardige producten en een optimale afstemming tussen behoeften van de klant op gebied van comfort en luxe, energiebeheersing en een veilige woonomgeving. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en zetten deze om in de juiste technische oplossing. Een oplossing op maat. Zijn er nieuwe innovaties of domoticasystemen, dan nemen wij dit mee in onze advisering.

ComFort 21 ondersteunt op tal van vlakken:

  • Levensloopbestendige woningen in alle comfort klassen
  • Nieuwe bewonderswensen (comfort en luxe)
  • Domotica in de zorgsector, zorg op afstand
  • Informatieverzameling en verstrekking in de zorgverlening
  • Bewaken van eigendommen en monitoring van personen
  • Welzijn, prestatie en motivatie door licht
  • Energiezuinige en besparende oplossingen, zoals nul-op-de-meter of BENG
  • Allerlei oplossingen voor de energietransitie

Of vul het formulier in

De kracht van onze labels