Controles en inspecties

InSpect 21

Heeft u technische installaties in uw kantoorpand, winkel, productielocatie, schoolgebouw of zorginstelling? Denk bijvoorbeeld aan beveiligings- en communicatiesystemen als brandmeldinstallaties, inbraakbeveiliging, intercomsystemen en cameraobservatiesystemen. Wanneer u deze of andere systemen heeft laten installeren, is het belangrijk dat u deze periodiek laat controleren. Preventieve en predictieve meettechnieken vormen de basis voor inspecties in de industriële installaties en hiermee voorkomt u storingen, defecten en calamiteiten.

Inspecteren en rapporteren van technische installaties

De controles en inspecties aan uw technische installaties kunt u met een gerust hart toevertrouwen aan 21 Groep. Wij beschikken over de specialisatie InSpect 21. Zoals de naam doet vermoeden, zijn we gespecialiseerd in het inspecteren van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Dit doen we zowel in de industrie als in de utiliteit. InSpect 21 zet technische kennis in bij het meten en analyseren van fysische grootheden in welke een beeld vormen tot naderende storingen en gebeurtenissen. Het voorkomen van storingen geeft een grotere beschikbaarheid én betrouwbaarheid van uw procesinstallatie.

Voldoen aan wet- en regelgeving

Wordt er een defect of storing gesignaleerd, dan wordt dit veelal ter plekke gerepareerd. Is reparatie niet direct mogelijk, dan maken we een afspraak om nogmaals langs te komen. U ondervindt zo min mogelijk hinder van onze onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Daarnaast controleren onze onderhoudsmedewerkers of uw systemen nog voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Wij vormen de schakel tussen wet- en regelgeving en de toegepaste techniek.

Of vul het formulier in

De kracht van onze labels