Centrale verwarming

Wilt u uw woning, bedrijfspand, winkelpand of kantoortuin voorzien van een nieuwe warmtevoorziening? Verwarmingssystemen zorgen voor een aangename binnentemperatuur en meer comfort. Comfort op de werkvloer draagt bij aan een prettig werkklimaat en tevreden en gemotiveerde medewerkers. Het installeren van radiatoren, vloerverwarming, thermostaat of warmtepompinstallatie (eventueel in combinatie met infrarood verwarmingspanelen) vraagt om de expertise van een ervaren installateur.

Deskundig advies en kwalitatieve installatie

Install 21 is sinds jaar en dag ervaren in het ontwerpen, installeren en onderhouden van complete verwarmingssystemen. We kunnen alle mogelijke verwarmingssystemen aanleggen, zoals vloerverwarming en wandverwarming met radiatoren. Watergedragen systemen en elektrische verwarming. Verwarmingssystemen voor nieuwbouw en vloerverwarmingssystemen voor renovatie. Welk systeem is voor u de beste keuze? De adviseurs en installateurs van Install 21 adviseren u hier graag over. Zij inventariseren uw wensen en bekijken welke oplossing past bij uw verwarmingsvraag. Wij begeleiden u in het maken van de juiste keuze, geven u advies over het ontwerp en dragen zorg voor een kwalitatieve installatie.

Duurzame energiebronnen

De komende jaren wordt het gebruik van aardgas aan banden gelegd. Er moet meer gebruikgemaakt worden van alternatieve en duurzame energiebronnen, zoals zonne-energie, bodemwarmte, windenergie, waterkracht, biomassa en getijdenenergie. Verwarmingssystemen hebben jarenlang op aardgas gewerkt, maar er vindt nu een verschuiving plaats naar duurzame energiebronnen. Deze verduurzaming heeft ervoor gezorgd dat er vernieuwende manieren zijn om uw woning te verwarmen, bijvoorbeeld met behulp van zonnepanelen, warmtepompen, zonneboilers, warmteterugwininstallatie en andere slimme verwarmingsinstallaties. Install 21 is thuis in deze ontwikkelingen: wij installeren slimme installaties zonder moeite.

Of vul het formulier in