Vuilwater- en hemelwaterafvoer

Geen woning of bedrijfspand kan zonder hemelwaterafvoer. Is uw pand niet voorzien van hemelwaterafvoer, dan stroomt smeltwater en regenwater via de buitenmuren naar beneden. Dit kan veel overlast veroorzaken, zoals lekkages en overstromingen. Bovendien absorberen de stenen in de muur een deel van het water dat naar beneden komt. De muur wordt hierdoor vochtig en dit kan schimmelvorming veroorzaken. Het devies: zorg voor een goed afvoersysteem.

Afvoersysteem aansluiten op centrale riolering

Hemelwaterafvoer is veelal een onderbelicht onderwerp van de technische installatie, maar niet bij Install 21. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en onderhouden van complete afvoersystemen, bestaande uit dakgoten, regenpijpen en bladvangers. Deze onderdelen worden op professionele wijze aangesloten op de centrale riolering, zodat regenwater rechtstreeks in de riolering belandt. Een goed ontworpen afvoersysteem voorkomt verstoppingen, lekkages en stankoverlast in de binnenriolering en de hemelwaterafvoer. Naast de reguliere installatie van hemelwaterafvoer, houdt Install 21 zich bezig met innovatieve afvoeroplossingen, zoals de scheiding van hemelwater en vuilwater, recycling van water en tijdelijke wateropslag.

Onderhoud en reparatie van uw hemelwaterafvoer

U kunt Install 21 niet alleen inschakelen voor de installatie en montage van uw hemelwaterafvoersysteem, maar ook voor reparatie en preventief onderhoud. Het is verstandig om uw hemelwaterafvoer regelmatig te laten controleren op eventuele verstoppingen en defecten. Is er een onderdeel kapot, dan zullen onze installateurs de benodigde reparaties uitvoeren. Zo voorkomt u omvangrijke lekkages en schades.

Of vul het formulier in