Gas, water & sanitair

Stromend water uit de kraan, een aangename binnentemperatuur en een werkend toilet: we nemen het vaak voor lief. Maar aan al dit comfort liggen verschillende installaties ten grondslag. Install 21 ontfermt zich over het ontwerpen, installeren en onderhouden van gas- en waterleidingen en sanitaire voorzieningen. Deze installaties voeren we uit voor zakelijke en particuliere klanten in Zuidwest-Nederland en Vlaanderen. Zo dragen we bij aan comfort op kantoor, in de werkplaats, op de werkvloer en in huis.

Betrouwbare gasinstallaties

Een goede gasinstallatie is nog steeds onontbeerlijk in een bedrijfspand of woning. Gas wordt onder andere gebruikt in het gasfornuis, maar ook bij het verwarmen van water. Zo komt er warm water uit de douchekop, de keukenkraan en in de radiatoren van uw centrale verwarming. Bij de aanleg van een gasinstallatie is voorzichtigheid geboden. U wilt niet dat er een gaslek ontstaat – met alle gevolgen van dien. Bij het installeren en onderhouden van een gasleiding is veiligheid en zorgvuldigheid geboden. De installateurs van Install 21 zorgen voor een deskundige installatie. Gas verdwijnt uit onze samenleving, maar Install 21 draagt er zorg voor dat kennis en vakmanschap bewaard blijft in deze krimpende markt.

Toevoer en afvoer van water

Dagelijks gebruiken we water. Zo stroomt er water uit de kraan, uit de douchekop, door de centrale verwarming en door het toilet. Install 21 legt waterleidingen zodanig aan, dat het water met de juiste snelheid en de juiste temperatuur uit de kraan komt. Daarnaast ontfermen we ons over de afvoer van water, zodat het water in de wasbak, douche of badkuip goed wegloopt en er geen verstoppingen ontstaan. Onze installatiemedewerkers plaatsen nieuwe waterleidingen, maar kunnen ook reparaties en controles uitvoeren aan bestaand leidingwerk.

Installatie in sanitaire ruimtes

Goed sanitair is onmisbaar op het werk en in huis. Wilt u uw sanitair vervangen of wilt u de indeling van uw toilet of badkamer veranderen? Heeft u problemen met het toilet of is er een leiding gesprongen? De installatie en renovatie van sanitair is een specialistische klus. Schakel daarom de expertise van Install 21 in. Onze installateurs geven u advies op maat en verzorgen de gehele installatie van de sanitaire ruimtes in uw bedrijfspand of huis.

Of vul het formulier in