Gerealiseerde projecten

Bouwdeel C1 bij Ziekenhuis De Honte is opgeleverd

Om in de toekomst hoogwaardige zorg te kunnen bieden is de afdeling dagverpleging die gevestigd is in bouwdeel C1 bij ziekenhuis de Honte te Terneuzen  opgefrist en gerenoveerd.

 

  • Klant ZorgSaam Terneuzen

  • Locatie Ziekenhuis De Honte in Terneuzen

Aanvang Project

Op basis van de nieuwe indeling van de verschillende ruimtes en beschikbare bedplaatsen hebben Elektra 21 en ProTect 21 de elektrische-, verlichtings-, data- en de zorgoproepinstallatie aangepast. In nauw overleg met de verschillende partijen is de afdeling weer up to date gemaakt.

Op de gehele afdeling is de indeling bekeken waarbij geschoven is met de bedplaatsen. Hierin zijn er een aantal bedplaatsen extra ontstaan maar wel met voldoende ruimte en overzicht voor het personeel van Zorgsaam. Bij elke bedplaats is een bedwand geplaatst waarin wij onze voorzieningen zoals data, wcd’s en zorgoproep hebben kunnen voorzien.

Dit project is een eerste aanzet en moet dienen als leidraad voor toekomstige aanpassingen en renovaties. Slimme duurzame oplossingen zoals bijvoorbeeld ledverlichting dragen hier aan bij.

De duurzame verbouwingen dragen onder andere bij aan de kwaliteit en toegankelijkheid van zorg, aldus projectleider Marcel Hoefkens.

Of vul het formulier in