Maak kennis met 21 Academy

21 Academy: kiezen, leren, werken en integreren in de techniek

Om onze medewerkers uit te rusten met de juiste tools en de benodigde kennis, hebben we 21 Academy in het leven geroepen, het ontwikkelingsplatform van 21 Groep. 21 Academy is erop gericht om (potentiële) medewerkers te trainen, op te leiden en een duurzame toekomst in de techniek te bieden. Dit doen we onder andere door voorlichting te geven, leerwerktrajecten aan te bieden, cursussen en trainingen te faciliteren en zijinstromers te verwelkomen.

De fases van 21 Academy

21 Academy richt zich op vier belangrijke fases, namelijk ‘kiezen voor de techniek’, ‘leren in de techniek’, ‘werken in de techniek’ en ‘integreren in de techniek’. Lees hieronder wat 21 Academy per fase voor jou kan betekenen!

  • Onder ‘kiezen voor de techniek’ worden jongeren tot veertien jaar oud geïnformeerd bij het maken van een studiekeuze – ook al ligt die studiekeuze nog ver in de toekomst. Zo geeft 21 Groep voorlichting aan kinderen op de bassischool en middelbare school en neemt het deel aan studiebeurzen en -markten.
  • Met ‘leren in de techniek’ zet 21 Groep zich in voor de begeleiding van studenten en de samenwerking met technische opleidingen. Zo biedt 21 Groep tal van stageplaatsen en is het bovendien mogelijk om een leerwerktraject te volgen. Daarnaast verzorgt 21 Groep gastlessen en colleges op technische opleidingen en studierichtingen in het vmbo, mbo en hbo.
  • Door ‘werken in de techniek’ worden de eigen medewerkers continu getraind in de laatste ontwikkelingen van de techniek, zodat een duurzame inzetbaarheid en plezier in het werken binnen dit dynamische vakgebied wordt gestimuleerd.
  • 'Integreren in de techniek' is gericht op enthousiaste mensen die via een zij-instoomtraject in de techniek willen werken. Er is volop werk in de techniek, en er zijn dan ook volop mogelijkheden om je om te scholen, zodat jij in een technisch beroep kan werken. 21 Groep biedt die mogelijkheden!

Meer weten over 21 Academy?

Wil jij meer weten over 21 Academy? Of wil je meer weten over 21 Groep als werkgever? Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op! Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en verwelkomen je graag als onze nieuwe collega!

Meer weten? Vul het formulier in en wij nemen
zo spoedig mogelijk contact met u op

rechts