Een duurzame toekomst in de techniek

21 Academy is een ontwikkelplatform gespecialiseerd in het werven, selecteren, trainen en begeleiden van technisch talent. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste aanpakkers met een ontwikkelbehoefte die aan de slag willen bij technisch dienstverleners. Middels taakgerichte leerwerktrajecten in de bouw, industrie en infra worden kandidaten getraind in de basisvaardigheden van elektro- of installatietechniek. Na een volbracht leerwerktraject bij 21 Academy zijn zij taakvolwassen in de belangrijkste vaardigheden van hun gekozen specialisme. De basis voor een duurzame toekomst in de techniek is hierdoor gelegd. 

Ik zoek: Vaktalent voor mijn bedrijf

Het tekort aan uitvoerende technici blijft onverminderd groeien en ook de vraag naar vakmanschap neemt toe als gevolg van diverse ontwikkelingen. En door de afnemende interesse van jongeren in een technische opleiding is de in- en uitstroom van vakmanschap in de techniek blijvend uit balans. Hoe we dit oplossen? Met de kracht van omdenken! 

Ik zoek: Een leerwerktraject in de techniek

Ben jij klaar met de schoolbanken, elke dag stilzitten en luisteren naar lesstof die je niet écht interesseert? Heb je zin om te leren door te doen, en werk je graag met je handen? Dan past 21 Academy bij jou. Kom leren en werken in de techniek en ontdek hoe jij kan groeien in het vak! 

Het traject

Wekelijks melden zich nieuwe kandidaten voor een leerwerktraject bij 21 Academy. Dit traject garandeert een duurzame instroom in de techniek én laat zien wat het vak inhoudt. Gedurende een periode van één jaar worden zij-instromers en jong talent klaargestoomd voor een baan in de techniekbranche. Deze periode is flexibel in te delen: het is geen kalender- of schooljaar. 

Meer weten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Rechts