De kracht van flexibiliteit

Om onze medewerkers uit te rusten met de juiste tools en de benodigde kennis, hebben we 21 Academy in het leven geroepen. 21 Academy is een ontwikkelingsplatform en is gericht op het recruiten, detacheren, uitzenden en opleiden van technische talenten in praktijkgerichte en theoretische functies. Wij focussen ons hierbij vooral op functies binnen de markten fire & safety en techniek & industrie. 

Bij 21 Academy draait het om flexibiliteit en om mensen. Wij luisteren naar de behoeften en wensen van onze opdrachtgevers en (potentiële) medewerkers en komen met een flexibele oplossing. Mensen worden niet in een hokje geplaatst, maar we gaan op zoek naar het potentieel.

21 Academy heeft diverse sociaal-maatschappelijke ontwikkeltrajecten, zoals trajecten voor zij-instromers en mensen met een (kleine) afstand tot de arbeidsmarkt. Wij bieden hen een duurzame toekomst. Een toekomst in de techniek!


 

Uitzenden

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende baan als technieker? Ga aan de slag via 21 Academy. 21 Academy beschikt over een eigen uitzendbureau met de allerleukste en meest uitdagende vacatures in onder andere de markten fire & safety, techniek, engineering en logistiek.

Opleiden

Ben je werkzaam in de techniek en wil je jouw kennis verder opschroeven? Dat kan met behulp van 21 Academy! De opleidingen die wij aanbieden, worden ontwikkeld door onze labels Technedu en Fiesta Opleidingen. Met onze opleidingen en cursussen kan je jezelf blijven ontwikkelen en kan je doorgroeien. Jij bepaalt hierbij zelf hóe ver je wilt groeien!

Integreren

21 Academy maakt zich hard voor integratie in de techniek. Wij bieden diverse sociaal-maatschappelijke ontwikkeltrajecten, zoals trajecten voor zij-instromers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze trajecten pakken wij op vanuit ons label Technedu.

21 Academy is actief in 2 sectoren

  • Fire & Safety

  • Techniek & Industrie