Diensten

Wat 21 Groep doet

21 Groep biedt haar klanten in de industrie & infra, utiliteit & woningbouw en beveiliging een totaalpakket. Wij zijn niet alleen specialist in de realisatie van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties, maar geven u ook een deskundig advies en ontwerpen uw installatie. Daarnaast kunnen wij het onderhoud en het beheer van uw elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties verzorgen. Dankzij dit unieke totaalconcept bewijzen wij onze toegevoegde waarde.

Advies & ontwerp

Wij hebben een team met ervaren adviseurs en ontwerpers die u helpt bij uiteenlopende installatievraagstukken. Of het nu gaat om licht- en krachtinstallaties, meet- en regeltechniek, gas, water & sanitair, domotica, beveiligings- en communicatieoplossingen en duurzame installaties. Zo kunnen productie- en bedrijfsprocessen geautomatiseerd worden.

Installatie

21 Groep beschikt over een enthousiast team van meer dan 150 technici. Deze vakspecialisten beschikken over de kennis en kunde om E- en W-installaties naar een hoger niveau te tillen. Traditionele systemen én innovatieve, duurzame systemen voor industriële toepassingen.

Onderhoud & beheer

Wilt u de levensduur van uw elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties verlengen? Zorg dat u uw installaties periodiek laat onderhouden en inspecteren door 21 Groep. Daarnaast kunnen we het beheer van installaties voor onze rekening nemen. De industriële en infrastructurele onderhouds- en beheerprojecten worden met name bedient vanuit ons bedrijf InduCon 21.

21 Academy

Om onze medewerkers uit te rusten met de juiste tools en de benodigde kennis, hebben we 21 Academy in het leven geroepen, het ontwikkelingsplatform van 21 Groep. Het platform richt zich op vier fases, namelijk ‘kiezen voor de techniek’, ‘leren in de techniek’, ‘werken in de techniek’ en ‘integreren in de techniek’.