Kennis van alle facetten

Installatie

21 Groep is specialist in elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties (E- en W-installaties) voor verschillende markten. Wij richten ons met name op de branches industrie & infra, utiliteit & woningbouw en beveiliging. Onze klanten zijn industriële dienstverleners en opdrachtgevers in onder andere olie & gas, energie, (petro)chemie, food, logistiek en maritieme branche. Daarnaast leveren wij onze diensten ook aan particulieren.

Meer dan 150 technici

Wij verzorgen de installatie van uiteenlopende systemen, apparaten en installaties. Traditionele systemen én innovatieve, duurzame systemen, zoals licht- en krachtinstallaties, meet- en regeltechniek, gas, water & sanitair, domotica, beveiligings- en communicatieoplossingen en duurzame installaties zoals zonnepanelen, laadpalen, warmtepompen, airco's & ventilatiesystemen. Uiteraard is dit een greep uit ons dienstenpakket: we hebben kennis van werkelijk alle facetten van de installatietechniek. We beschikken over een enthousiast team van meer dan 150 technici. Alle medewerkers hebben een passie voor het vak. Ze beschikken over de kennis en kunde om E- en W-installaties naar een hoger niveau te tillen. Onze organisatie beschikt over diverse certificeringen en voldoet aan meerdere keurmerken om aan te tonen dat we kwalitatief en veilig werken.

Totaalpakket met advies, ontwerp, onderhoud en beheer

21 Groep biedt klanten in de industrie & infra, utiliteit & woningbouw en beveiliging een totaalpakket. Wij zijn niet alleen specialist in de installatie van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties, maar geven u ook een deskundig advies en ontwerpen uw installatie. Daarnaast kunnen wij het onderhoud en het beheer van uw elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties verzorgen. Dankzij dit unieke totaalconcept bewijzen wij onze toegevoegde waarde.

Meer weten? Vul het formulier in en wij nemen
zo spoedig mogelijk contact met u op

rechts