Alle specialisten onder één dak

Advies & ontwerp

Maak kennis met 21 Groep, uw betrouwbare en innovatieve partner in de installatietechniek. 21 Groep heeft met haar bedrijfsonderdelen InduCon 21, Elektra 21, Install 21, ProTect 21, EnduCon 2121 Academy en IBZ alle specialisten op technisch gebied onder één dak. De labels AdviSun 21, LogBoek 21, InSpect 21 en ComFort 21 zorgen voor een verdere aanvulling van het complete dienstenpakket. Alle onderdelen werken nauw met elkaar samen, waardoor 21 Groep een breed scala aan diensten in diverse markten kan aanbieden.

Ervaren adviseurs en ontwerpers

Ervaren adviseurs en ontwerpers 21 Groep levert klanten een totaalpakket. Wij zijn niet alleen specialist in de installatie van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties, maar geven u ook een deskundig advies en ontwerpen uw installaties. Zo kunnen productie- en bedrijfsprocessen geautomatiseerd worden. Wij hebben een team met ervaren adviseurs en ontwerpers die u helpen bij uiteenlopende installatievraagstukken. Of het nu gaat om licht- en krachtinstallaties, meet- en regeltechniek, gas, water & sanitair, domotica, beveiligings- en communicatieoplossingen en duurzame installaties: wij hebben kennis van werkelijk alle facetten van de installatietechniek. We werken zowel voor nieuwbouw- en renovatieprojecten als voor verduurzamingsprojecten. We kunnen u adviseren over traditionele systemen en innovatieve, duurzame systemen voor industriële toepassingen.

Goed doordachte installaties en meer efficiëntie

Desgewenst ondersteunen wij u bij het maken van technische tekeningen, 3D-visualisaties en bestekken. We kunnen (bouw)vergunningen voor u aanvragen, ontruimings- en beheersplannen opstellen, capaciteits-, exploitatie- en energieprestatieberekeningen maken en risicoanalyses uitvoeren. In de ideale situatie zijn wij vanaf de ontwerpfase betrokken bij uw project, zodat we gelijk kunnen meedenken met architecten, installateurs en andere betrokken partijen. Dit zorgt voor goed doordachte installaties en meer efficiëntie.

Energietransitie

EnduCon adviseert op gebied van duurzame opwekking van energie, de warmtevoorziening, opslag van energie, mobiliteit, opslag van energie, oprichten van een energie coöperatie, de energiehuishouding in uw bedrijf en de veiligheid en betrouwbaarheid van de energiedistributie. 

EnduCon 21 begeleidt en coördineert het volledige proces van ontwerp tot onderhoud en beheer en maakt hier gebruik van de ervaring van installatiebedrijven en geselecteerde leveranciers voor specifieke onderdelen. 

Meer weten? Vul het formulier in en wij nemen
zo spoedig mogelijk contact met u op

rechts