Besturingspanelen en verdeelkasten

Een verdeelkast, groepenkast of besturingspaneel is het centrale punt van de licht- en krachtinstallatie van uw productie- of opslagruimte. Vanuit deze plek wordt de elektrische energie beveiligd én verdeeld over de elektrische installaties in uw productie- of opslaglocatie. Deze besturingspanelen en verdeelkasten kunnen geheel naar wens worden ingericht, zodat deze volledig aansluiten bij de inrichting van uw specifieke licht- en krachtinstallatie.

Besturingspanelen en verdeelkasten voor tal van sectoren

InduCon 21 levert besturingspanelen en verdeelkasten aan tal van organisaties en sectoren, zoals de utiliteit, woningbouw, industrie en de agrarische sector. Wij produceren de schakel- en verdeelinrichtingen zelf. Denk bijvoorbeeld aan complete besturingskasten, laagspanningsverdelers, panelen en instrumentatiekasten. Dankzij een nauwe samenwerking met onze calculators en engineers kunnen wij een totaaloplossing voor u maken. Deze is volledig volgens uw wensen en behoeften.

Kwalitatief hoogwaardige maatwerkproducten

Dankzij onze eigen ontwerp-, productie- en montageafdeling zijn wij in staat om in korte tijd een kwalitatief hoogwaardig maatwerkproduct samen te stellen. Onze besturingspanelen en verdeelkasten zijn voorzien van keuringsrapporten, certificaten en installatieschema’s. De panelen bouwen wij standaard volgens NEN-EN-IEC 61439-1&2.

Of vul het formulier in