Test en inbedrijfstelling, commissioning

Na een uitvoerig en langdurig ontwerp- en productieproces is uw product of installatie zo goed als klaar voor productie. Als allerlaatste check wordt de installatie nog éénmaal gecontroleerd voor het in gebruik wordt genomen. Dit wordt ook wel commissioning genoemd. Commissioning is de Engelse term voor inbedrijfstelling. Tijdens de commissioning wordt er gekeken of de complexe installatie geheel voldoet aan de eisen en wensen van de opdrachtgever. Met deze laatste testfase wordt de kwaliteit gewaarborgd.

Objectieve en onafhankelijke tests

Commissioning wordt toegepast bij complexe producten en installaties. De laatste test voor inbedrijfstelling wordt zo objectief en onafhankelijk mogelijk uitgevoerd. Zoekt u een externe partij die de commissioning voor u kan uitvoeren? Maak kennis met de diensten van InduCon 21.

Team van speciaal opgeleide test- en inbedrijfstellers

InduCon 21 beschikt over een team speciaal opgeleide test- en inbedrijfstellers met ruime kennis en ervaring op het gebied van industriële en infrastructurele installaties, toegepaste systemen en technieken. Onze activiteiten bestaan onder andere uit het opstellen van inspectie-, test- en inbedrijfstellingsplannen, samenstellen van werkpakketten, kalibreren van instrumenten, controleren van aansluitingen, maken van statusoverzichten en verzorgen van testrapporten. Na afloop van onze commissioning wordt uw installatie bedrijfsklaar aan u overhandigd.

Of vul het formulier in