Licht- en krachtinstallaties

We kunnen niet zonder stroom en elektriciteit. Zo zijn onze kantoren, bedrijfspanden en woningen dusdanig ingericht, dat we stroom nodig hebben voor het bedienen van de verlichting en voor het aansluiten van computers, printers, waterkokers, koffieautomaten en andere elektrische apparaten. Hebben we te maken met stroomuitval, dan ligt uw bedrijfsvoering voor een groot gedeelte plat en dit zorgt voor vervelende situaties. Laat u bijstaan door InduCon 21.

Volledig op maat gemaakte installaties

InduCon 21 produceert en installeert totale licht- en krachtverdelers. Dagelijks houdt een specialistisch team van paneelbouwers zich bezig met het produceren van krachtverdelers en besturingssystemen. In deze installaties komen functionaliteit, gebruiksgemak, veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit samen. Alle panelen worden binnen 21 Groep geproduceerd en geïnstalleerd. Hierdoor kunnen wij een volledig op maat gemaakte installatie leveren en installeren, rekening houdend met de wensen en behoeften van onze klanten. Onze panelen worden gebouwd conform de NEN-EN-IEC 61439-1&2 en ze voldoen een de geldende voorschriften en wetgeving.

Dus of u nu behoefte heeft aan een eenvoudige installatie voor uw woning of een complex project voor uw productielocatie: InduCon 21 ondersteunt u!

Of vul het formulier in