Industriële automatisering

Fabrikanten, machinebouwers en industriële productie-eenheden zijn steeds meer aangewezen op slimme automatiseringsoplossingen, zodat de efficiëntie, veiligheid én kwaliteit van het bedrijfsproces worden verbeterd. InduCon 21 adviseert u graag bij het ontwerpen en implementatie van uw industriële automatisering. Wij vertalen uw wensen door naar feilloos werkende automatiseringsoplossingen. Deze doordachte oplossingen helpen u om efficiënter en rendabeler te produceren!

Automatiseren en beheersen van technische processen

InduCon 21 ontwikkelt, bouwt, integreert en installeert klantspecifieke machines en installaties voor geavanceerde productieprocessen. Deze complete systemen zijn gericht op het automatiseren en beheersen van technische processen. Wij adviseren u en doen aanbevelingen voor industriële automatisering. Onze aanbevelingen kunnen betrekking hebben op geheel nieuwe besturingssystemen, inclusief elektrotechnische installatie. Maar u kunt ook denken aan een uitbreiding op uw bestaande installatie of het upgraden en updaten van uw verouderde besturingssystemen.

Kennis van mechanica, elektrotechniek en besturingstechniek

Of het nu gaat om de besturing van een machine, de aansturing van een complete productielijn of de beheersing van technische processen: onze technici en ingenieurs hebben veel kennis op het gebied van mechanica, elektrotechniek en besturingstechniek. Hun voornaamste doel is om tot een betrouwbare, veilige en goed functionerende machine of installatie te komen. Deze is gebruiksvriendelijk, draagt bij aan energie- en kostenbesparingen en heeft bovenal een duurzaam karakter.

Of vul het formulier in