Brandmeld- en ontruimingsalarmsystemen

Breekt er in uw woning, bedrijfspand, winkel, kantoor of productielocatie brand uit, dan wilt u dat dit zo snel mogelijk wordt gesignaleerd. Een brand is verwoestend en levensbedreigend. Met een brandmeldsysteem wordt een brand snel gesignaleerd, zodat u de brand kunt blussen en beheersen. Bovendien bent u in de gelegenheid om de ruimte te ontruimen en medewerkers, klanten en bezoekers in veiligheid te brengen. Zo wordt de schade zoveel als mogelijk beperkt.

Betrouwbare systemen en deskundige installatie

In ieder pand is een goede brandmeldinstallatie en een ontruimingsalarmsysteem een absolute must – of het nu een bedrijfspand of woonhuis is. ProTect 21 is bevoegd om brandmeldinstallaties en ontruimingsalarmsystemen te ontwerpen, leveren, installeren, beheren en onderhouden. We hebben een zeer ruim assortiment met hoogwaardige en innovatieve systemen voor branddetectie en ontruiming van het pand. Deze systemen zijn betrouwbaar. Ze beschikken niet alleen over een zeer goede kwaliteit, maar ze worden ook op deskundige wijze geïnstalleerd, beheerd en onderhouden. Onze technische specialisten zijn gediplomeerde deskundigen op het gebied van brandmeld- en ontruimingsalarmsystemen.

Gecertificeerd branddetectiebedrijf

Brandmeld- en ontruimingsalarmsystemen in bestaande en nieuwe bouwwerken moeten te allen tijde betrouwbaar zijn en de juiste informatie verzamelen en doorgeven. ProTect 21 is een gecertificeerd branddetectiebedrijf: wij beschikken over de DEKRA-certificeringen voor het ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden van brandmeldinstallaties (BMI). Hiermee tonen we aan dat we brandmeldinstallaties ontwerpen, leveren en onderhouden volgens de eisen van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV).

Of vul het formulier in