Toegangscontrole

Staan er gasten voor uw woning of bedrijf? U wilt niet voor iedereen de deur openen, alleen voor gasten die een afspraak hebben of die geen kwaad in de zin hebben. Met een goede toegangsbeveiliging houdt u ongenode gasten buiten de deur. Bij ProTect 21 bieden wij deze en andere systemen voor een professionele toegangscontrole. Toegangscontrole biedt tal van mogelijkheden, bijvoorbeeld voor ondernemers die vanuit hun woning toezicht willen houden op hun bedrijfspand. U bepaalt wie binnenkomt en wie niet. Ook wanneer u niet thuis bent, kunt u met behulp van toegangscontrole zien wie er bij u aanbelt en waarom hij aanbelt.

Diverse systemen voor toegangscontrole

ProTect 21 beschikt over tal van toegangssystemen waarmee u kunt bepalen welke personen toegang hebben tot uw pand en welke personen niet. Er zijn diverse systemen voor toegangscontrole, zoals camera- en intercomsystemen, kaart- en druppelsystemen, toegangspoortjes, kentekenregistratiesystemen, aanwezigheidsregistratie en persoonsherkenning met behulp van een cijfercode, vingerscan of oogscan. De adviseurs van ProTect 21 vertellen u graag meer over de mogelijkheden van toegangscontrole, zodat we in samenspraak met u het meest geschikte en doeltreffende systeem kunnen bepalen.

Paxton Geregistreerde Lite-Installateur

De systemen voor toegangscontrole worden door ProTect 21 geïnstalleerd en onderhouden. Deze installatie werkt op deskundige wijze. We zijn bovendien een geregistreerde Paxton Installateur en beschikken over het certificaat Paxton Geregistreerde Lite-Installateur. Met deze certificering tonen we aan dat we de training Net2 Lite hebben gevolgd en over alle gewenste kennis beschikken om een Paxton-systeem te installeren en te onderhouden.

Of vul het formulier in